Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowa Lalla...

Czy nadaje sie na fotomodelke ? ? ?

Polecane posty

Gość Diamentowa Lalla...

Witam. Mam 15 lat, 168 cm wzrostu, waze 47-48 kg, moje wymiary :87/63/88. Szczuple nogo - obw.uda 46cm. Wiec zastanawiam sie czy sprobowac swoich sil jako fotomodelka....poradzcie mi czy warto i czy sie nadaje prosze o powazne odpowiedzi a z gory za wszystkie bardzo dziekuje ;p jest mi to potrzebne poniewaz jesli sie nadaje to do agencji mam okazje wybrac sie juz we wrzesniu . pozdrawiam wszystkich

Gość civika
poczekaj jak skończysz 18 lat i podrośniesz do 175 cm to pójdziesz na modelkę

Gość malibu85..
taaaa na pewno podrosnie:D

Pokaz zdjęcie to ocenimy. Kto Ci powiedział, że sie nadajesz? Same wymiary to nie wszystko, żeby osiągnąć sukces w tym zawodzie trzeba miec niebanalna twarz a to nie koniecznie znaczy pospolicie ładną

nawet nie wiesz co znaczy być modelką. twoje marzenia mogą się okazać bardzo odległe od rzeczywistości. niestety w naszym porąbanym świecie modelkami są dzieci i nie mogą podjąć świadomie decyzji. porozmawiaj z rodzicami na ten temat poszukaj informajci jak wygląda praca modelki bo twój zapał to tylko dziecinne pragnienia bycia na okładkach, bycia podizwianą. poza tym jeśli chodzi o fotomodelkę bardzo ważna jest twarz. musi być plastyczna a zarazem mieć coś w sobie innego wyróżniającego się z tłumu. mówiąc prościej musisz mieć twarz która za pomocą makijażu, stroju, dodatków, mimiki pozwoli ci się wcielić w każdą role. wydaje ci się to łatwe niestety wręcz przeciwnie to bardzo trudne.

Gość Diamentowa Lalla...
Ale gadalam z dziewczyna ktora jest fotomodelka i mowila ze mam idealna figure bo jako FOTOMODELK podkreslam FOTO ! a nie MODELKA na wybiegi to moj wzrost moze byc. Mam charakterystyczne rysy twarzy- kosci policzkowe np. duze oczy, ksztalt ust ktory takze jest dosc charakterystyczny. Nie jestem brzydka ale tez nie piekna -mam swoja jedyna urode. moze cos to pomoze

Gość idealna figura POKAZ TWARZ