Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafka808182

Dlaczego CHUDZI mają DUŻE penisy?

Polecane posty

Gość agrafka808182

Do niedawna myślałam, że to bujda że duża klatka mały ptaszek, ale po ostatnich wakacjach nabrałam jak zwykle nowego doświadczenia, którego nigdy za wiele i mogę śmiało stwierdzić, że chudsi mężczyźni mają zwykle większe i grubsze penisy. Tak to wydaje się być prawdą - że ci chudzi tacy jednak mają to coś w spodniach. Do tej pory szczególnie mnie tacy nie kręcili ale po ostatniej wpadce z pakerkiem i miłej niespodziance z chudzinką jestem za szczypiorkami :)

Gość ince
skąd te oszczerstwa ,rzekłby słoń :P ;)

Gość agrafka808182
duże czyli tak że nie mogłam go objąć dłonią. Ponad 4cm średnicy. Długość jakoś nie jest tak dla mnie istotna ważne byle miał te 15cm i jest OK :)

Gość Marrrj
Po części to prawda, jak ktoś jest grubszy to ma większą tkankę tłuszczową w okolicy wzgórka łonowego przez co penis jest optycznie mniejszy, i to jest fakt. Jesli chodzi o grubość to chyba nie ma wpływy czy ktoś jest chudy czy gruby.

Gość aaaaakdkjjfkf
zgadzam sie z tym mam chlopaka chudego jak patyk ale penisa to ma i dlugiego i grubego wiec cos w tym jest

Gość jkohii
penis rozwija sie dzieki meskim hormona..zawsze bedzie wiekszy u facetow lepiej owlosionych i lepiej zbudowanych...u osob otylych wrecz przeciwnie...tyczy sie to osob mlodych w wieku dojrzewania i tuz po

Gość fasada
czyli że jak facet owłosiony to znaczy że jednak coś tam ma w gatkach? :)

Gość miałem aborcje i atak ślinotok
jjuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu ja mam pełno włosów XD

Gość mój facet
chudy nie jest.. ale moze i byl;p jak zaczelismy sie spotykac teraz cwiczy i chudy nei jest.. a owlosiony jest ..i ma duzego, grubego;)) dla mnei odpowiada;)

Gość miałem aborcje i atak ślinotok
teraz sie cieszę jeszcze bardziej XDDD

Gość oooo to koleżanka
zamiast odpoczywać na wakacjach;) sprawdzała wielkość męskich członków:P zawsze to w dalszej nauce może się przydać:D

Gość CHUDY A DUZY PENIS...
HMM... PYTANIE ZAGADKA JAKO OSOBA KTORA LECZY SIE NA SEKSOHOLIZM MOGE SIE NA TEN TEMAT WYPOWIEDZIEC DLUGOSC PENISA ZALEZY OD WIELU CZYNNIKOW NIECHODZI TU O WZROST PENISA ANI O WAGE SAM MAM 173CM I 73KG MOJ PENIS MA STATYSTYCZNA SREDNIA A OBWOD 13.5 WIEC SIE SPORO GRPSZY OD SREDNIEJ DLUGOSC SREDNIA (MIERZONE POPRAWNIE OD GORY BEZ NACISKANIA NA KOSC LONOWA) GDY MIALEM 15LAT I BYLEM TAKI MALY CHUDY 165/170 55KG MOJ KUTAS MIAL 17 ALE POZNIEJ NABRALEM MIESNI JAK I TKANKI TLUSZCZOWEJ PENIS JEST ODROBINE MNIEJSZY CO DO OBWODU TO SIE NIEZMIANIA SIE TKANKA TLUSZCZOWA NIEODKALDA SIE NA PENISIE KTOS CCHE PORODY NA OSTRY SEX JAK MOZNA WALIC CALA NOC I DOJSC WTEDY JAK BEDZIESZ CHCIAL

Gość agrafka808182
z tym owłosieniem to totalna bzdura bo właśnie ci z włosami na plecach mają przeciętne penisy, a te najwieksze widziałam zawsze u tych takich gładziutkich co tylko mieli włosy na rękach, a nawet na twarzy delikatnie. Testosteron odpowiada za mięśnie a nie wielkość penisa. PS. Jaka jest średnia grubość (średnica lub obwód) penisa?

Gość agrafka808182
Martynka - nie spamuj tutaj, a Waldiemu - współczuję :) Mephisto - masz 16cm obwodu? Według wzoru podzieliłam obwód na 3,14 i wyszło że masz 5,09cm średnicy - ładny kawał mięsa musi być ;)

Gość miara pena
MIERZONE POPRAWNIE OD GORY BEZ NACISKANIA NA KOSC LONOWA) a dlaczegóż to sie ma nie naciskac na kośc łonową?? "Zanim zaczniesz proces powiększania swojego penisa musisz go dokładnie zmierzyć i zapisać wynik. Prawidłowe mierzenie członka pomoże Ci w obserowaniu uzyskanych rezultatów. Poniżej prezentujemy poprawny sposób mierzenia penisa. Po pierwsze zmierz penisa podczas erekcji. 1. Doprowadź penisa do wzwodu. 2. Oprzyj miarkę o kość łonową. 3. Wykonaj pomiar" sposób pomiaru ze strony internetowej http://www.powiekszanie-penisa.com/mierzenie_penisa.html miarka oparta o kość łonową do oporu,dociśnięta, jest tam odpowiedni rysunek

Ja jestem tłusty ale mam hudziutkiego kutaska, więc twoja teoria jest do Pupcii. Ale to morze dlatego, że często go ściskam i wkładam w Pupciem mojego tatusia.

Gość kochać jak to łatwo powiedzieć
Do p r o w a d ź p e n i s a do w z w o d u - łatwo powiedzieć!!

bo 'szerokie' klaty sie muszą dowartosciowac na silowni ;] i jak sie wspomni o jego malym penisi to straszy ze ci walnie z pinechy hahah

wniosek, że chude szkapy z zapadłą klatą nie muszą się dowartościować wystarczy, że będą chodzili z choojem na wierzchu.

Ze tak powiem chujowy wniosek... ha ha może jestem chudy ale mi dobrze z tym (klata mam nie najgorsza) :) a z knaga na wierzchu nie bede chodzil ...

Gość maazzz
Do Autora: Mój jest chudzieńki, wysoki, słodziutki i ma normalnego przynajmniej jak dla mnie.