Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasmuconaOna

Guz na tarczycy -nadczynność!!

Polecane posty

Gość ZasmuconaOna

Witajcie, Podczas zupełnie przypadkowych badań kontrolnych, okazało się, iż moje TSH jest zupełnie poniżej normy (TSH 0,005), zostałam skierowana na badania usg.Gdzie badający mnie lekarz, stwierdził: (...) dolne części płata lewego wypełniona przez guzek niejednorodny 37x22 mm.(...) zalecona biopsja.Nie wpadam w panikę (chyba?), pomimo, że się poryczałam bo ostatnio wiecznie coś mnie prześladuję...Moje pytanie to czy ktoś również miał podobny problem? I podzieli się ze mną doświadczeniami...zapisałam się na biopsję prywatnie bo nie wytrzymam 4 mc do lekarza państwowego. Poza tym jest coś bardzo dziwnego, otóż czytając wszystkie artykuły o nadczynności zawsze pisze się o chudnięciu...a ja tyję!!! Nie obżeram się absolutnie de facto jem tyle samo co kiedyś kiedy byłam szczupła.Przyznam się, iż pomimo dość frustrujących wyników, sprawa mojej wagi jest dla mnie zagadką. Jak można tyć przy nadczynności...czy tak już będzie zawsze :(?

Gość tak sobie mysle ....
jezeli tyjesz to masz niedoczynnosc !

Gość ZasmuconaOna
napisałam wyraźnie -Nadczynność...potwierdzoną badaniami , wynikami i przez lekarzy!