Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loreal 19

Kto uprawial seks z instruktorem od prawka

Polecane posty

Gość gość
Dawało się dawało, aż się dziwię że tak mi się chciało z nim.

Gość kursantka 08
Ja mialam taka przygode.dalam sie uwiesc.on jest starszy o 14lat ale potrafi naprawde rozbudzic najskrytrze zadze w kobiecie..sama nie moge w to uwiezyc ze tak sie stalo..

Gość gość
Nie jesteś jedyną która to zrobiła, ja też nigdy nie myślałam o seksie z obcym facetem, ale to się zdarzyło, potem jeszcze prze kilka miesięcy się spotykaliśmy na seks.

Gość gość
Fajnie było, las, polanka kocyk i ON, pierwszy raz tak mnie facet pożądał, nie to co mąż, odwali robotę byle jak, aby tylko sam się spuścił i uważa że spełnia się jako mąż, ale ON zadbał o mnie pod każdym względem, wiem że nie tylko mnie dymał ale nie mam o to żalu do niego.

Gość gość
Duzo na ten temat slyszalam ale powiedzialam sobie ze ja do tych nie naleze,po paru godzinach jazdy zaczelam coraz mniej sie sprzeciwiac, maz pracowal w Norwegi to moglam spokojnie zaprosic go na kawe i tak zrobilam,Najpierw niby tylko miala byc kawa, ale poczulam ze moze byc cos wiecej to pomoglam mu mnie rozebrac a gdy on to samo zrobil to az oczy rekami zatkalam bo nie moglam w to uwierzyc co ujrzalam ze jak to baly meszczyzna moze miec takiego dlugiego kuutassa. Sprawa juz za daleko sie posunela i juz nie widzialam powrotu tylko go poprosilam zeby byl delikatny jak bedzie wemnie wchodzil.posluchal mnie ale pozniej jak sie rozkrecil to myslalam ze mnie wykonczy ale tak sie nie stalo bylam super przerznieta ze nawet mi sie nie snilo zebym kiedys byla tak mocno w********** Egzamin zdalam i z nim sie po tym spotykalam jak tylko meza nie bylo, bo tak wspaniale jeszcze nigdy wczesniej nie bylam p******a, I nigdy wczesniej takiego duzego kkuttasa w swojej szparce nie mialam

Gość kursantka 08
Tak..nie wiem jak moj instruktor to robil ale jak tylko mnie dotknal to az drzalam..calkiem zapomnialam o calym swiecie..on niby taki sobie ale tak potrafil zadbac o mnie ze az sie wilam..krzyczalam z rozkoszy.az trudno uwiezyc ze to miala byc zwykla kawa..

Gość kursantka 08
Ale teraz boje sie zauroczenia..bo troche mi jednak na nim zalezy a nie powinno... on jest zonaty chociaz bez milosci ale jednak.no i zal mi jego corki Izabeli.. zreszta sama wiem ze w zyciu Dariusz P. bylo wiele takich znudzonych spokojnym zyciem panienek nawet jak pracowal w sluzbach

Gość gość
Ja też bzykałam się z instruktorem, mąż był w domu a on dymał mnie w samochodzie na sąsiedniej ulicy, seks to seks, po wszystkim majtki na dupę i wraca się do domu.

Gość gość
baby to jednak dzi/wki! :D

Gość gość
Bylam wtenczas mloda ciipka i wierzylam w duzo slow ktore pod swoim adresem slyszalam tak i ten instruktor mnie zauroczyl jak uczyl mnie jezdzic to pare razy mu nogi rozlorzylam i co wtenczas przezylam to nie do opowiedzenia, ale gdy juz prawo jazdy mialam to ponad dwa lata z nim sobie urzywalam, byl po rozwodzie mieszkanie tez mial i kuutasa tez mial dosyc duzego bo jak wchodzil,wemnie to troche mnie bolalo, ale po chwili juz bolu nie czulam tylko rozkoszy duzo czym dluzej mnie posuwal tym lepiej mi bylo. Ponad dwa lata z nim sie spotykalam i jak tylko chcial tak mu szparke nadstawialam, Jako instruktor nie byl taki dobry ale w lozku byl niedo wykonczenia. Teraz to juz pare at jestem mezatka ale maz nie ma takiego bolca duzego, maze zeby jeszcze kiedys przerznal mnie ale nie wiem czy to marzenie mi sie spelni

Gość gość
Ja też dałam egzaminatorowi, dawno temu to było, chciał mnie oblać na egzaminie, ale powiedział że możemy to załatwić inaczej, zrozumiałam i pojechaliśmy do lasku, byłam jeszcze panienką ale nie dziewicą, przeleciał mnie od tyłu i zaliczył mi egzamin.

Gość gość
Bylem instruktorem jazdy. Z kazdego kursu wybieralismy najladniejsza na dymanie. Oczywiscie mezatki tez. Kiedys mielismy mlode malzenstwo na kursie. Kiedy maz zdawal jazde na samochodzie, ja jechalem na jego zonie.

Gość gość
Z tego co tu piszecie,to wiekszośc dziewczyn to zwykłe cichodajki za darmoche ,i na dodatek niektóre mężatki,które w kościele przysiegały wierność i uczciwość małżeńską (proste szmaty)

Gość kursantka 08
Moze i tak.ale kazdy ma prawo do robienia co chce..troche fantazj na ten temat nie zaszkodzi.pozatym gdy chlopak przeleci instruktorke itp..to kozak a laska to odrazu ku...a?

Gość gość
Kursantko 08 żeby cie ta swoboda i fantazja nie poniosła na bruk

Gość gość
Tak kopa i na bruk,i niech sobie robi co chce s****wo

Gość gość
ja tez mialam propozycje od instruktora ze jak chce zdac to musze postarac juz w czasie jazdy zdarzalo sie lapanie za kolanko ale muslalam ze na tym sie skonczy ale niestety on chcial seksu nie zgodzilam sie i prawka niestety nie zdalam

Gość gość
Ja 15.50, no cóż to był twój wybór przedmówco, ja dałam chociaż też miałam opory ale to mi się przydało bo prawko wykorzystuję w pracy.

Gość gość
K-u-r-e-s-t-w-o to sie powinno tępić i zdrajcom na czole robić tatuaże (zdzira)

Gość gość
Prawko żeby mieć trzeba zdać ,a nie d**y dać

Gość gość
Ja uprawiałem seks z instruktorką.

Gość kursantka 08
Gdzie to kogo zaprowadzi to indywidualna sprawa..ja tego do zdobycia prawka nie wykorzystywalam. Nawet o tym mowy nie bylo.to co umie to moje a przynajmniej kurs byl przyjemny

Gość gość
Ja 15.50, ja też się nauczyłam i to byłam najlepsza w grupie tylko że egzaminator się na mnie uwziął, potem dowiedziałam się że facet miał problemy z żoną i chciał się wyżyć na kimś, a cóż starych nie chciał dotykać to rzucił się na mnie, 18-latkę.

Gość kursantka 08
To raczej czeste ze instruktor ma zone i z nia problemy..na ich miejscu uwazalabym na meza..jak w domu nie ma to na jazdach znajdzie.tylko czasami zwykly sex moze przerodzic sie w cos wiecej i co dalej ..

Gość gość
Taki instruktor to ma dobrze. Dyma sobie nastolatki, co niektore jeszcze cnotki.

Gość gość
Moja kumpela była cnotką jak ją zerżnął instruktor, a potem dla niej zostawił żonę bo podobnież z tych dziewczyn które dymał tylko ona była dziewicą.

Gość gość
Minelo pol roku od otrzymania prawka i dopiero wtenczas zaczelam isc z moim instruktorkiem do lozka, bo dopiero wtenczas moj slubny wyjechal za granice do pracy, To moglam sie spokojnie z instruktorem piepszyc a chcialam naprawde byc przez niego przerznieta bo tak mi sie podobal Ponad rok mnie posuwal bo maz tak dlugo byl za granica.Chcialabym zeby maz znow wyjechal gdzies za granice na dluzej

Gość gość
pochwal się mężowi, to ci zerżnie ale mordę!Baby to jednak dzi/wki są!

Gość gość
Bez przesady przedmówco, ja też bzykałam się z instruktorem, facet miał żonę i troje dzieci a dymał d**y aż jęczały bo naprawdę miał czym, to jak byś jego nazwał używając swojego słownictwa.

Gość gość
Mój mąż wie że pomogłam... sobie trochę na egzaminie, to było dawno temu.