Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka malwina

Jaki kombinezon wybrać?

Polecane posty

Gość poziomka malwina

witam, jestem w trakcie kompletowania wyprawki dla mojego dziecka, które urodzi się w październiku. Szukam powoli jakiegos kombinezonu na zimę i nie wiem: -jaki rozmiar będzie najlepszy? (myslałam o 68) -który lepiej się sprawdza- taki w całości z nogami czy taki z osobnymi bucikami zakładanymi -materiał musi byc w miarę nieprzemakalny czy wystarczy materiałowy (typu welur, plusz) ? -jaka firma ewentualnie dobrze wypada w takich produktach?

Gość poziomka malwina
poradźcie dobre kobiety, wiem że większość z Was się zna :)

Gość poziomka malwina
sam śpiwór u mnie chyba odpada bo muszę jakoś dziecko do fotelika samochodowego przypiąć w razie w

Gość bn/lkhg;k/.gj.hf,jhmdgjnzdsbfd
FAJNA BABKA TY MASZ DZIURE W PIZZDZIE...I TO TAKA JAK WIADRO..WIEM BO TWOJ FAGAS MI MOWIL....:D:D:D:D

Gość babka na sile chce sprzedac
drooogoooooooooo

za te 2 max 20zł moge dac

bo ci szkoda na prowizje -aukcja sie dopiero skonczyla

kup 62 , niezbyt drogi bo i tak często maluszek go nie użyje . 1 częściowy , najlepiej typu śpiworek z kapturkiem . Maluszek będzie delikatny , a jak kupisz za duży będzie pływał , bo i tak nie nałożysz go za rok . Pozdrawiam :)

jeden na pewno 62 i to w calosci bez odpinanych butkow, 1 zcesciowy najlepiej juz tez z wywijanymi lapkami, material niewielkie ma znaczenie bo i tak albo dziecko ejstw w wozku albo foteliku czy kocyku itp ale pewno bedziesz musiala jeszcze dokupic 68, wazne by byl na calosci rozpinany wygodny do ubierania i mily w dotyku z kapturkiem :) a fajna babka z forum to chyba na mozg upadla z tymi cenami :D ja pzred 2 dniami spzredalam na allegro za 5zl kombinezon po moim synku :)

babka to jaka mialas cene minimalna? 70 zł pewno :D

w ogole co to za durny opis aukcji wrześniowy maluszek.... zamiast napisac kombinezon na jesien /zime rozmiar jak ktos bedzie szukał po nazwie to po wrze śniowym maluszku na pewno qźwa znajdzie :O

Gość poziomka malwina
a mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytania? dzieki

Gość mama 87
ja bardzo chwale sobie ubranka z firmy mm dada - miałam dresiki , bluzę i koszulki i własnie kombinezon. kupiłam duży ( 68 z tej firmy jest rzeczywiście duży , ale maluszka mam z wrzesnia i do marca w nim chodził, a i tak miał sporo miejsca ). patent , który u mnie się sprawdził : śpiworek przerabiany na kombinezon z nogawkami ( ma zamek podwójny ). Po praniu nic się nie działo , kolory nie wyblakły. Tylko trochę na początku mi się w nim mały zapadał , ale tylko chwilę :))