Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasfd

Synowie,corki, synowa i ziec nas bija!!!!!!!! Mnie i meza!!!

Polecane posty

Gość dasfd

Jestem zalamana. Corka i syn pobili sie oto kto ma dostac nasz dom, synowa moja nie raz bily sie miedzy soba, tak samo teraz moj syn i ziec. A najgorsze jest to ze ja i moj maz zaczelismy od nich obrywac a co gorsze kolejny syn i kolejna corka rowniez zaczeli nami prac. Moja 30letnia corka to mnie tak uderzyla ze sie o sciane przewrocilam. Mam 63 lata i chcemy z mezem sprzedac dom a dzieci zostawic i uciec jak najdalej.

Gość matko zgłoś to na policje
kobieto. Jesteś aż tak słaba, ty bierzesz się za córki i synową a mąż za zięcia i synów:O

Gość bele de jour
prowo??

Gość dasfd
Ja juz nie mam sily na to wszystko. W moim domu rzadzi alkohol, cale szczescia wnukow jeszcze nie mam ale nie raz przy alkoholu wszyscy kloca sie oto czyj ten dom bedzie. Gdy ja albo maz sie odezwiemy to po prostu obrywamy, jestesmy zamykani w piwnicy i mamy siedziec cicho. Syn mnie pociagnal za wlosy, meza uderzyl z piesci i raz zwiazal. A potem nasze dzieci sie prawie pozabijaly o rodzinne majatki.

Gość maturks4
Idiotów tu dużo. I co gorsze - przybywa!

Gość głupia prowokacja ale takie
rzeczy się zdarzają.

Gość katatoniczka
macie racje sprzedajcie nic nie mówiąć i odjedzcie , jak oni tylko na kase licza niech spadają :D