Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość grzybica

MAM GRZYBICĘ POCHWY!!

Polecane posty

Gość grzybica

kilak dni miałam suchą, i mnie piekła swędziała. wczoraj wieczorem postanowiłam sprawdzić, czy czegoś tam nie mam (wysypki czy czegoś) i zobaczyłam tam taka biała plamke śluzu, która jeszcze "nie wyszła". (wcześniej widziałam podczas sikania jak sluz mi"zwisał" fuj.) dzisiaj postanowiłam jeszcze raz spradzic i co? biały śluz, z grudkami w moich włosach łonowych!!! potem okazało się, ze tojest takie lekko żółte, ale to chyba nie ma znaczenia. mam 14 lat, nie wiem czy powiedziec mamie i iśc do lekarza (u gina nie byłam nigdy) czy można to samemu wyleczyć, słyszałam o jakiś czosnkowych tamponach,a le nie wiem jak to ie wkłada i wgl. ja tam wole iśc do lekarza, bo co jakiś czas mnie tam swędzi skóra, bo ja cała wrażliwa jestem. jak to jest z tą grzybica u lekarza, trzeba iśc do gina, czy do lekarza 1go kontaktu? jak taka wizyta wygląda??? jestem przerażona, miałam takiokres wrażliwej skóry, ze musiałam je ogolić, bo nie mogłam wytrzymac, ale wyszły mi tylko 2 pryszcze na cipie i nic sie nie polepszyło... POMOCY

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować