Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaagucha

Filmy psychologiczne

Polecane posty

Gość aaaaagucha

Jakie znacie godne polecenia filmy psychologiczne, miom nr jeden jak narazie jest wyspa tajemnic , czekam na wasze typy

Gość Kaeterianka252
-szósty zmysł -efekt motyla- świetny -psycho

Może "Ptasiek", tudzież "Lot nad kukułczym gniazdem", "K-PAX". Chociaż osobiście bardziej polecam książki. Są zbliżone do "Wyspy tajemnic". Te trzy moje propozycje nawiązują do szpitali psychiatrycznych. Gorąco je polecam. :)

Tańcząc w ciemnościach. Julia wraca do domu. Jasne błękitne okna. Święty dym. Oklaski jednej dłoni. Anioł przy stole. Przełamując fale. Adam . Zielony promień. Przyjaciel mojej przyjaciółki. Zakochany Paryż. Mężowie i żony. Zostałem sam. Trzy kobiety. Za drzwiami sypialni. Róża i Pająk. Godziny. Po prostu razem.

Gość sialalalallallaalalalalalalala
jest starszy facet i on ma corke i on uprawia seks z jej kolezanka czy tam jakas mlodsza dziewczyna sa akcje jak kochaja sie na masce samochodu co nieco pamietam z tego filmu i kiedys ta jego corka poklocila sie z ta panna i ta panna ja zrzucila z balkonu itp myslalam ze to american beauty ale niestety to nie to . ta jego corka byla szatynka z kreconymi wlosami a ta panna byla blondynką

Gość sialalalallallaalalalalalalala
jak nazywa sie ten film co jest starszy facet i on ma corke i on uprawia seks z jej kolezanka czy tam jakas mlodsza dziewczyna sa akcje jak kochaja sie na masce samochodu co nieco pamietam z tego filmu i kiedys ta jego corka poklocila sie z ta panna i ta panna ja zrzucila z balkonu itp myslalam ze to american beauty ale niestety to nie to . ta jego corka byla szatynka z kreconymi wlosami a ta panna byla blondynką

Gość marlut
trujący bluszcz,albo coś takiego .w każdym razie coś z bluszczem.

Pręgi Lila says Dla ciebie i ognia Przerwana lekcja muzyki Dekalog Życie wewnętrzne Dom wariatów 33 sceny z życia Bez konca Pianistka Podwójne życie weroniki Trzy kolory

Gość tralalalalalaalalal
a moze ktos poleci jakies filmy psycologiczne ale w miare nowe tak od 2006roku

Gość Dorocka
z ostatnich lat to polecam - nie moje zycie, super!!!

Dzień świra. Wszyscy jesteśmy Chrystusami. Jedwabna opowieść. Między słowami. Duże zwierzę. Jestem. Wrony. Ono. Nic. Pora umierać. Mój Nikifor. Plac Zbawiciela. Szczęśliwy człowiek. Nakarmić kruki. Książe przypływów. Farba. Pestka. Mężczyźni nie odchodzą. Debora. Szczęście. Elisa

Gość wydaje mi się,
Piękny umysł, kocham ten film :)

Gość xxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie wymieniajcie tysiac filmow tylko podajcie 2-3 jakies najciekawsze wedlug was, wedlug mnie interesujacy i z ostatnich lat to nowe życie, spoko była też wyspa strachu ale to bardziej trailer.

Gość dziewczyny, czesc filmow
ktore podajecie są niezle i ambitne, tylko błagam Was - nie dawajcie po tytule kropki. Ja GORĄCO polecam 'odmienne stany świadomości' - żaden film tak mną nie wstrząsnął. i ta gra goslinga..ma-sa-kra!

Gość dziewczyny, czesc filmow
oczywiscie chozilo mi o ''odmienne stany moralności'' sorry za bład

Fajny był też Biały Oleander z Michelle Pfeiffer w roli psychotycznej, niestabilnej matki i o jej córce, która wędrowała przez nią od rodziny zastępczej do rodziny zastępczej. Bardzo dobry kawałek kina.

Gość Żona Rumcajsa
"Lot nad kokułczym gniazdam"- 5 oscarów- zajebisty film. Nie znam lepszego dramatu psychologicznego, a oglądałam wszystkie klasyki.

Gość uuwieeelebiaaam
donnie darko

Gość Żona Rumcajsa
Słowiczka, Ty filmowa anlalfabetko, te filmy,co podajesz, to nie dramaty psychologiczne LOT NAD KOKULCZYM GNIAZDEM polecam kazdemu+ nie pozalujecie

Gość buty plaskie
mi sie zajebiscie podobal Hide& Seek z robertem De niro!!!!

Świetny film unthinkable, z bardzo dobra obsada, chociaż ciężki.

Gość xxexx23
polecam każdemu siła strachu

Gość Kassssssssssssssia
Super są horrory psychologiczne: Dziecko Rosemary, Milczenie owiec Antychryst ______________________________ Oglądaj i pobieraj filmy bez limitów! http://skocz.pl/filmybezlimitu

La vida secreta de las palabras (Życie ukryte w słowach) 2005 Izgnanie (Wygnanie) 2007 Revolutionary road 2008 Bardzo poruszające. Polecam w szczególnosci 2 pierwsze.