Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubamara

tabsy-pytanie. Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość bubamara

Otoz, od kilku lat biore harmonet. Nowe opakowanie, powinnam brac w czwartek, i tu sie tak zlozylo, ze z kilku wzgledow (pobyt zagranica itp) nie zdazylam wziac pierwszej tabletki z kolejnego opakowania w czwartek i dopiero moglabym rozpoczac nastepne w najblizszy poniedzialek. Moze wiecie, lub bylyscie juz w podobnej sytuacji, czy moge spokojnie wziac ja w pon, czy w nastepny czwartek, czy tez - no wlasnie- kiedy, i do tego momentu zabezpieczac sie normalnie? w sumie to na necie nie znalazlam nic na ten temat, a wole nie ryzykowac, bo nie wiem jak taka kilkudniowa przerwa dziala na cykl itd z gory dziekuje:)

Gość bubamara
podnosze

Gość bubamara
up

Gość bubamara
do gory

Gość bubamara
up

Gość bubamara
podnosze

Gość bubamara
nikt nie wie?

Gość bubamara
nigdzie nie moge znalezc podobnego tematu, dot.krotkiej przerwy miedzy opakowaniami, prosze o pomoc jesli ktos wie

Gość upupupupupupupupupupu

Gość bubamara
:D

Gość bubamara
:)

Gość jaaaa888
mozesz wziasc ja w poniedzialek albo czwartek jesli wolisz nie zmieniac np. dnia miesiaczki, ja zawsze zaczynam w srode tak zeby miesiaczka trafila mi na weekend i jesli nie moglam wziasc w ta srode zaczynalam opakowanie tydzien pozniej. Pytalam kiedys ginekologa i on powiedzial ze po kilku latach stosowania pigulek organizm jest tak przyzwyczajomy ze normalny cykl nie powroci po tygodniu. po tabl antykoncepcyjnych wogole nie zachodzi jajeczkowanie, poza tym pierwsze dni cyklu i tak sa bezplodne. ale wiesz, ze wypadki sie zdazaja...

Gość bubamara
:(

Gość bubamara
dzieki, kochana jestes, juz myslalam, ze mi nikt nie odpowie, a tu taka niespodzianka, cz\yli moge spokojnie w czwartek (jednak to przyzwyczajenie) i nie rozreguluje mi sie cykl..?

Gość ja8888
napewno mozesz wziasc w czwartek, ale 100% pewnosci jesli chodzi o antykoncepcje Ci nie daje. Poza tym prezerwatywa raz na jakis czas zawsze moze byc urozmaiceniem ;)