Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka^^

żóty śluz a ciąża

Polecane posty

Gość lilie_wodne
kaka to co przezywasz, masz ten sluz na okres taki, skoro bylas po owulacji, jak zaszłam to bedzie dziewczynka:( :)

Gość lilie_wodne
a długo sie kochaliście?

Gość lilie_wodne
wogole ile masz latek jesli to nie tajemnica

Gość kaka^^
moze podczas Twojego stosunku zaszło kropelkowanie .. przedwczesny wytrysk bo w tym śluzie podobno nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia ... kurcze czytam o tym żółtym śluzie i nic ;/;/ martwię się bo nigdy takiego nie miałam ...

Gość lilie_wodne
a co ja mam powiedziec, moj pracuje w wojsku zawodowy żołnierz i dostal rozkaz na misje w Afganistanie, jakbym w maju urodzila to dziecko bedzie mialo 3 miesiace jak wyjedzie:(((

Gość lilie_wodne
podobno, a gdzie to wyczytałaś?

Gość lilie_wodne
słuchaj jak wyliczasz sobie okres to jak jest np cykl 28 dni to ten 28 juz jest 1wszym dniem nastepnej miesiaczki czy 29 dzień jest pierwszym następnego cyklu?

Gość kaka^^
mam 19 lat .. a dni płodne sa jeszcze 3 4 dni po owulacji podobno .. a głupio sie złozyło bo mielismy gumke ale od razu mi sie zsuneła .. a wszystko hmm nie wiem ile dokładnie trwało dosc długo nawet wliczajac w to inne pieszczoty ..

Gość lilie_wodne
my niestety nie mielismy nic, chyba jedynie nadzieje ze nic z tego nie bedzie, powiedzial zebym mu zaufała, w koncu ma juz swoje lata, 28 latek

Gość lilie_wodne
chociaz on bardzo chce dziecko, ale wedzial ze ja narazie nie ejstem gotow, myslisz ze mogl mnie oszukać?

Gość kaka^^
29 jest dopiero jest 1 nastepnego :) jak masz 28 dni cylku to 29 dzien od przebytej juz miesiaczki jest 1 nastepnego cylku .. a wczytałam na roznych stronach całuy internet wszystkie fora przegrzebałam ..

Gość lilie_wodne
ja to w twoim wieku nawet nie mialam partnera, wiec na dziecko w moim wieku juz pora choc nie planuje i nie mam jeszce 30, moja siostra ma 35 i nie moze zajsc w ciaze mimo staran, boje sie ze ja bede mamusia predzej od niej

Gość lilie_wodne
czyli okres mam miec w czwartek jezeli bedzie cykl 28 dni no i jezeli wogole dostane:(

Gość kaka^^
sadze ze jesli Cie kocha to Cie nie oszukał .. moze to wszystko ze stresu .. sama sie obawiam ze miesiaczka mi sie spozni przez moje zdenerwowanie .. a jesli zdazył wyjac penisa przed wytryskiem to nie powinnas byc w ciazy ... ja zastanawiałam sie nad tabletka po stosunku ale jakos sie nie zdecydowałam

Gość kaka^^
to jest najgorsze człowiek nie chce a zajdzie w ciaze a drugi sie stara i nic ;/

Gość lilie_wodne
a ja juz nawee astanawiam nad tym co ostateczne:( abo..) ale jak weszłam na womenweb i poczytałam to chyba bym tego nie zrobiła

Gość lilie_wodne
dkładnie tak, ale dla mnie bylo by to tragedia, bo chlopaka poznalam juz dawno, ale dlugo sie nie widzielismy, a teraz takie love nas opanowalo i napiętne gorące wieczory ....

Gość lilie_wodne
wchodziłaś na ta strone womenweb?

Gość lilie_wodne
tez sie zastanawialam ale jakos tak sie baałam poztym nie wiedzalam czy w przypadku keidy nie bylo wytrysku w srodku czy sie zazywa te tabletki

Gość kaka^^
wchodziłam :) ehh wycztałam ze zolty sluz to moze byc jakas infekcja ;/

Gość ale wy puste jestescie
:o:o:o jak masz cykl 28 dni to 29 jest pierwszym dniem nastepnego tak? buahhahaha,a jak nie dostaniesz okresu w tym 29 to tez tak liczysz??to ja sie nie dziwie ze sie ciazy boicie,z taka wiedza o zyciu to powodzenia :O

Gość kaka^^
tego samego sie bałam .. nie jest pewna zaplodnienia a jak nie ma to niewiadomo jakie skutki moga byc ..

Gość lilie_wodne
nie wiem jak ty ale ja o ciazy mysle non stop, w pracy ciagle na kafie, kolezanka mi napisala ze ojej test juz tydzien przed miesiaczka pokazał ze jest, a juz kiedys poroniła, ja juz nie wiem ciagle czuje ze boli mnie brzuch piersi glowa ze zaczynam chodzic szybciej do lazenki ze wiecej razy, ze jestem bardziej zmeczona i ze mam ciemniejsze mijesce intymne, makabra

Gość lilie_wodne
" ale wy..." jak cie ten problem nie dotyczy to daruj sobie

Gość kaka^^
to jak mamy liczyc ? okres moze toche sie spoznic ale do tygodnia tylko ..

Gość lilie_wodne
denerwuja mnie laski ktore pisze tego typu posty, jakby czuly to co my by sie nie wymadrzały

dotyczy mnie problem czytania na forum takich wypocin nastoletnich słitaśnych panienek :o na biologie sie nie chodzilo a teraz wielkie oczy ze bedzie dzidzia,jestescie zalosne.poczytajcie swoje wpisy to przyznacie mi racje.

Gość kaka^^
mozesz mniec te obobjawy przesz stres .. miesiaczka tez przez to moze sie spoznic .. wiec najlepiej poczekac troche i zrobic test ..

kaka ty sie powaznie pytasz "jak macie liczyc"??? czy to jakis zart?? kutwa,dziecko! napisze ci to powoli i wyraznie: pierwszym dniem cyklu jest dzien w ktorym dostajesz okres,a nie 29 dzien od okresu :o a kobiety co dostaja okres w 50 dniu cyklu to wedlug waszych genialnych obliczen mialy juz 2 miesiaczki przez ten czas hehehehehe

Gość lilie_wodne
pusta to chyba ty jestes, forum nie jest do ublizania ludziom jakbys chciała wiedziec nie pasuje ci cos to idz do innego wątku