Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanu98

dziewczyna kradnie mi pieniadze

Polecane posty

Gość zdruzgotanu98

Jesteś,my razem 5 lat,moja dziewczyna nie pracuje,jeszcze studiuje,natomiast regularnie giną mi pieniądze,\kwoty 100zł,300zł a nieraz nawet 500zł.Nie wiem co robić.Już nawet nieraz to nie przynosze pieniedzy do domu ,tylko same karty kredytowe. Co zrobic?nie chce jej urazić

Hmm... troszkę to dziwne, to są znaczące kwoty, więc wiadome jest ze się zorientujesz.. porozmawiaj wprost... jesteście razem, kobieta nie powinna okradać swego mężczyzny.

Gość zdruzgotanu98
dodam jeszcze że nie płacę jej za to że mi regularnie robi loda, profesjonalnie obciąga z połykiem i oddaje sie analnie

Gość zdruzgotanu98
To znaczy ja ją utrzymuje,kupujemy najdroższe jedzenie,kupuje jej ubrania,opłacam studia,chodzimy do restauracji jeżdzimy na wycieczki.Ale ona jest zawsze niezadowolona i caly czas chce wiecej,moze to jest powod jej zachowania.sam nie wiem

Gość mam pomysła
Stary, masz pasożyta na dupie!!! Nie dość, że zero wdzięczności za Twój wkład, to jeszcze kradnie! Pogoń w cholerę, Ty sobie zdajesz sprawę ile jest normalnych dziewczyn, które potrafią docenić faceta odpoowiednio?

Gość panna lala
tak to jest jak sie zachcialo byc z blachara

Gość zdruzgotanu98
Ale ona nie jest blacharą,studiuje i ma 23 lata a ja ntomiast 38.Nie chce jej urazić

Gość nie ma rady musisz
porozmawiac z nia otwarcie. jak mozesz byc z kims kto cie okrada! dlaczego ona w ogole to robi?

Gość zdruzgotanu98
No caly czas mowi ze ma zbyt malo pieniedzy,kupuje bardzo drogie kosmetyki,powiedzmy kremy za 800zł>ja powiedzmy zgadzam sie na krem do kwoty 400zł ale ona chce ten droższy i twierdzi,że wszystkie kobiety na swiecie tak mają

Gość zielonooka ___
autorze to chore co robi twoja kobieta! jak tak mozna! i jeszcze gada ci bzdury ze wszystkie kobiety taka maja! uwierz ze nie wszystkie! trafiłes na pasozyta - taka jest prawda. jest perfidna złodziejką. skoro potrafi ciebie okradac, najblizsza osobe to starch pomyslec do czego jest zdolna aby zdobyc ten krem za 800 zł! a ty jeszcze nie chcesz jest urazic..wzruszajace, tylko tym samym godzisz sie na jej złodziejstwo, utrwalasz ja w tym co robi. musisz z nia porozmawiac, a najlepiej to złapac na gorącym uczynku tak, by nie miała sie sznasny tego wyprzec. nie wiem jak bardzo ci zalezy, ale czy naprawde chcesz sobie zycie ukłądac z taka osobą, której ciagle mało i mało mimo ze niczego jej nie żałujesz ??? chyba ze jeste naiwny a ona to perfidnie wykorzystuje! autorze to sa juz powazne kwoty które ona kradnie, choc suma w tym przypadku nie ma znaczenia bo złodizejstwo to zawsze złodziejstwo!

provo:O krem za 800?? myślałam, że za 80 to już jest drogi:P

Gość boa boaa
:) :) :) kremów za 800 zł jest niewiele na rynku i to z reguły jakieś super obiecanki na zmarszczki (dziewczyna ma 23 lata) :) :) idź się bawić gdzie indziej :)

Gość zdruzgotanu98
wiecie co,uwierzcie mi kremy na zmarszczki jakie ona mi pokazała to były w kwotach 2-3 tysiące a ten był zwykły nawilżający. Krem to był tylko przykład. On auważa,że skoro jest młodsza a ja starszy to musze si wiecej starać bo i tak mi okazuje łaske ze mnie kocha.. Kocham ją,ale chciałbym aby się troche opanowała.Wbiera zawsze wszystko co najdroższe i zawsze podkreśla ze jej sie to należy

Gość a czegoś się spodziewała łajzo
Stary pryku! Zachciało ci się młodego ciałka to płać!

Gość jak ci mistrzyni boksu Guzowsk
popieram powyższe

Gość zdruzgotanu98
To ze mam mlodszą kobiete to powód by miała ona wszystko co najdroższe?

Gość misia44
pewnie ma kogos i to pewnie duuużo młodszego baranie

Gość pytająca mamusia
Jeśli porozmawiasz z nia otwarcie, bez krzyków i przekleństw to na pewno jej nie urazisz, ponieważ masz racje :) Daj spokój, krem za 800zł?! Jeju... To chyba i tak bardzo dużo, że ja utrzymujesz prawda? Wychowałes sobie pasożyta, bez urazy, wiem, że ja bardzo kochasz, ale ona ma bardzo egoistyczne podejście do Ciebie, z resztą materialistyczne również... Jeśli po rozmowie ona nadal będzie sie upierać na swoim, to może zastanów się, czy tego właśnie chcesz w życiu... A nie sądzę, skoro źle Ci z tym, co ona robi. Znajdź sobie dziewczynę, która będzie kochała Ciebie a nie Twój portfel. Istnieją przecież wartościowi ludzie, wystarczy poszukać.

Gość zdruzgotanu98
nie wydaje mi sie by kogoś miała. Jak narazie nic nie zarabia a tylko wydaje i ma pretensje,że ja nie chce się z nią brać slubu. POwiedziałem,że slub będzie ale jeśli pokarze ,że jest zaradna i potrafi też coś wnieść do związku.

krem za 800zl to fanaberia, generalnie cena dobrego kremu, do codziennego uzytku nie powinna przekraczac 100zl, reszta ceny to tylko marka :P

Gość zdruzgotanu98
Tak,ale moja ukochana jest z bardzo biednej rodziny i ma jakieś kompleksy z tego powodu

jakies? :D ruzmiem wydac tyle kasy na perfumy- te kupuje sie nieczesto i starczaja na dlugo ale krem ? nawet jakbym zarabiala 10tys/miesiecznie to zal by mi bylo wydac tyle:O

Gość normalnyDługi
Z doświadczenia wiem, że osoby z biedenj rodziny nie potrafią zarzadzać pieniędzmi. Nie chce nikogo obrażać, jednak miałem już dużo przyadków. Nie wiem, dlaczego, ale wszystko co zarobili/zdobyli wydawali odrazu i to na jedzenie, bądź totolotki, badź pierdoły. Ale ten temat to i tak prowokacja:)

Gość moze i prowo
moze i to prowo ale takie sytuacje sie zdarzają

Gość xymcia wedlowska
g..no prawda, ze ma kompleksy, znalazla sobie sponsora, ktory sie jej nie potrafi postawic i tyle. korzysta i namawia na slub, bo wtedy wie, ze bedzie ustawiona do konca zycia z facetem, ktory daje sie wykorzystywac jak dziecko.

Gość Parampam.
Dokladnie tak, jak powyżej, a że Ty nie umiesz się postawić to zabawa trwa. Jak zabraknie pięniędzy to Ciebie rzuci. To już stanowcza przesada z jej strony, żeby wymagać takich kwot obudz się zanim będzie za późno.