Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniemoge85

problemy z oddychaniem

Polecane posty

Gość juzniemoge85

otoz moj problem jest taki ze mam problemy z oddychaniem w szczegolnych przypadkach,kiedy zaloze pasek,i wcale nie jestem scisnieta wystarczy ze go czuje ze on tam jest i zaczynam sie dusic,musze kupywac ubrania o numer lub dwa za duze bo sie dusze,nawet jak naloze spodenki ktore przylegaja do nogi to natychmiast zacyna brakowac mi powietrza to samo z biustonoszami i majtkami, skarpekami ,rajtuzami,wogole z cala garderoba ,wygladam jak jakas lajza,che sie z tego wyleczyc ale nie wiem jak,chce sie ubrac normalnie w swoj rozmiar i wygladac wreszcie jak czlowiek,co mi jest i co ja mam zrobic?

Gość o********
jestem prawie pewna ,ze to rodzaj klaustrofobi. moze psycholog by cos pomogł?

Gość juzniemoge85
tylko wlasnie co to za fobia,nigdzie niczego nie znalazlam na ten temat,poszperam jeszcze na internecie,dzieki

Gość gdańszczanka83
Ja mysle ze to nerwica, tez mam tylko inaczej mi sie objawia.Ogólnie jest to zespół roznych objawow ze strony twojego organizmu (np. dusznosci,kolatanie serca, drżenie samoistne i wiele innych), które nie maja zwiazku z zadna choroba, czyli maja podłoze psychiczne i moga je powodowac rozne sytuacje u ciebie to poczucie ciasnoty w jakims miejscu na twoim ciele.

Gość nudne jak cholera
a moze po prostu starasz sie wciskać w ubrania o dwa numery za małe i stąd dyskomfort ? wielokrotnie widze laski które chodzą w za małych dżinsach, ledwie się dopinają a górą wylewa im się sadło