Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kracdoc

Jak odmówić

Polecane posty

Gość Kracdoc

Mam taki problem: chłopak z mojej klasy zaprosił mnie na bal gimnazjalny. Wiem, że podkochuje się we mnie już od kilku lat i boję się, że z jego strony zaszło to juz troszeczkę za daleko. Jednak ja do niego absolutnie nic nie czuję, ba, nawet go nie lubię. Ten bal z nami jako parą to byłaby jedna wielka niezręczność, nie potrafimy nawet ze soba rozmawiać, on nie umie spojrzeć mi w oczy. Wygląda na dość zdeterminowanego, żeby nie powiedzieć zdesperowanego, zaprosił mnie na ten chrzaniony bal drugiego września, podczas gdy cała reszta kolegów zacznie o nim myśleć dopiero w maju. Mój kłopot polega na tym, że nie wiem jak mu odmówić. Na razie nie powiedziałam nic konkretnego, ale nie chcę go zwodzić i dawać nadzieje, których nie ma. Zdobędę się na pewno na powiedzenie "nie", ale muszę wymyślić odpowiedź na jego pytanie "dlaczego?", które jestem pewna że padnie. Proszę o pomoc i z góry dzięki, Kracdoc.

Chyba najlepiej wprost, że nie chcesz z nim iść. A jak się nie możesz odważyć na to (niby czemu?) to powiedz, że pomyślisz o tym znów w maju.

"Nie. Mój chłopak (rzeczywisty czy wyimaginowany) pewnie nie byłby najszczęśliwszy. Poza tym, nie lubię Cie ani troszku".

Gość Kracdoc
wiem, ze pojde i wiem, ze nie z nim tylko po tym, jak powiem "nie" z pewnoscia nastapi "dlaczego" i tu zaczyna sie moj problem bo Cie nie lubie, cwelu?

Gość Kracdoc
gdyby to byl niedorozwiniety balwan lamane przez idiota, powiedzialabym, ze nie ma u mnie szans ale on musi sobie lazic z ta swoja cholerna wrazliwoscia i juz mam wyrzuty sumienia

Gość tertreytrytryt
Polecam wywar z czosnku na koncentracie pomidorowym z dodatkiem natki pietruszki - podobno może pomóc.

Gość Kracdoc
zapytalby z kim ;] a potem zapytalby tego kogos szukam dziury w calym? musze miec ustalona wypowiedz zanim pojde i go zlame ;]

Gość Kracdoc
Ale tak naprawdę oszukałam was troszkę - kocham go bardzo i się boję tego uczucia. :(

Gość Kracdoc
chciałabym aby mnie objął i przytulił czasami na przerwach, ale on się wstydzi chyba. :(

ooo, o tym ze pomyslisz o tym w maju to super odpowiedz :) w tym czasie na pewno zaprosi cie już ktos inny i będziesz miala problem z glowy. a obrazać go nie musisz, nawet jeśli go nie cierpisz.

Gość Kracdoc
ale ja go kocham :(

Gość Kracdoc
ktos sie widac nudzi i lubi sie podszywac takiemu powiedzialabym odwal sie smieciu i widzisz chyba, ze nie dorastasz mi do piet

Gość Kracdoc
ktoś tu widzę że ma jakiś problem. jarek jest mój i go nie oddam nikomu! i się nie podszywać debile!!!

Gość gimnazjalistka pisze
że nie dorastasz jej do pięt hahahahaha

Powiedz, że to twoja prywatna sprawa. A w razie czego powiedz, że jest ci jak młodszy brat i czułabyś się z nim nieswojo. A w ogóle to nie wiesz, o czym z nim rozmawiać. Nie miej sumienia, bo będzie się za tobą ślimaczył do końca szkoły.

Gość Kracdoc
Jarek jest mój i tylko mój! nie odbierze mi go żaden głupi ch..j !!!

Gość Kracdoc
pzykro mi skyszec jak wrzeszczysz, ze istniejesz, kracdocu2 ;] powodzenia w zwracaniu na siebie uwagi w innych tematach

Gość tertreytrytryt
Polecam wywar z czosnku na koncentracie pomidorowym z dodatkiem natki pietruszki - podobno może pomóc.

Gość Kracdoc
kto się podszywa pode mnie! przyznać się! mam Jareczka zawołać? chcecie tego? nie radzę!

Gość Kracdoc
on sie nie nazywa jarek ach, jak ja kocham nieprywatyzowane nicki... ;] dziekuje wszystkim, za sensowne odpowiedzi wszystkim, ktorych nie stac bylo na sensowne wspolczuje zdesperowania schlebiasz mi, kracdocu2 checia nasladowania, a wrecz klonowania ;]

Gość Kracdoc
tak naprawdę to ma na imię Ireneusz i chodzi do gimnazjum a ja jestem już po maturze.