Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolakosmitka

Zakochałam się w dziwnym facecie :(

Polecane posty

Gość jolakosmitka

Jest starszy ode mnie 9 lat , nie jestem już nastolatką. Facet jest dla mnie bardzo miły, życzliwy, nie ukrywa że mu się podobam, ale jeśli próbuję się do niego zbliżyć , zaprosić do domu to się wykręca i mówi że jest zapracowany. Nie chciał dać mi swojej komórki , dał tylko maila na którego tylko raz odpisał. Mieliśmy się spotkać we wrześniu a ostatnio zaczął mówić , że może w pażdzierniku? Że mam do niego zadzwonić i że może wtedy się spotkamy. Dziwnie się czuję, bo zawsze to faceci o mnie zabiegali a teraz jest na odwrót. Problem jednak w tym , że żaden facet nigdy mi się tak nie podobał i na żadnym mi tak nie zależało. Jestem załamana,to strasznie boli :(

Gość centuri_on
bo w domu żona i dzieci.... :P

Gość TH is IT MA
nikogo to nie obchodzi

Gość TakiMójApelDoMężczyzn
gdyby cię chciał sam by latał za tobą - to nie ma sensu - odpuść

Gość jolakosmitka
Jest rozwiedziony i jest sam :(

Gość TH is IT MA
duzą ma pyte ?

Bo ty jesteś po prostu fajną laską, miło na taką popatrzeć i niewinnie poflirtować ale życie to nie bajka i na takie błahostki trwonić czasu poważny stateczny facet nie będzie. A Ty się kompromitujesz, ni jesteś nastolatka ale wiele jeszcze z niej masz.

Gość to jego wersjaze jest
sam na pewno ma rodzine! na bank! nie dal ci numeru a kazal zadzwonic?cos krecisz??

Gość jolakosmitka
Otóż to, gdyby mu zależało sam by biegał. Ja mu dałam bardzo dużo dowodów, że mi na nim zależy a on jest wyjątkowo bystym facetem. Tylko , dlaczego mi nie powie wprost, tylko mnie zwodzi :(?

Gość jolakosmitka
Dał mi nr do pracy .

Gość Lidiaaa
moze facet boi sie ciebie moze nie sprosta twoim wymaganiom a ty moze masz duze wymagania typu dom z basenem kupa kasy wycieczki zagraniczne zakupy w markowych sklepach i dlatego nie chce sie wiazac z toba

Gość jolakosmitka
W sumie on bardzo dużo o mnie wie, sporo rozmawialiśmy. Wie, że jestem wolna podbnie jak on. Facet jest pracoholikiem i wyjątkowym indywidualistą, ale też bardzo wrażliwy. Nie wiem co robić, czy zadzwonić do niego jeszcze raz tak jak powiedział, czy dać sobie spokój :( Ma mojego maila, w sumie gdyby chciał ma możliwość kontaktu.

Gość adi_P
moze jest świeżo po rozwodzie i bardzo sie zawiódł i dlatego boi sie wiążac z kobietą na dzień dzisiejszy potrzebuje czasu by dojsc do siebie rózne moga byc powody takiego zachowania

Gość jolakosmitka
Ja jestem ustawiona dość dobrze, zarabiam, niczego mi nie brakuje. On wie, na jakich wartościach mi zleży, dużo o tym rozmawialiśmy. Jego przed laty zostawiła żona kiedy był w dramtycznej sytuacji. Wygląda to tak, jakby był zblokowany na jakiekolwiek kontakty, wpadł w pracę i żyje tylko dla niej. Wiem, że dla mnie może to być kompromitujące, ale bardzo mi na nim zależy, poprostu zakochałam się w nim :( Gdyby od początku nie dał mi powodów, nie doszłoby z mojej strony do takiego zaangażowania. I proszę potraktujcie poważnie mój problem, czy na kafaeterii nie można już normalnie życzliwe pogadać.

Gość jolakosmitka
do adi_P Dziękuję Ci. Żona odeszła chyba około 8 lat temu, a rozwód chyba faktycznie był niedawno. On o sobie nic nie mówi, wszystko jest owiane jakąś dziwną tajemnicą. Poza tym mam wrażenie, że facet jest w coś uwikłany, ciągle ma do załatwienia jakieś sprawy rodzinne. O różnych godzinach pojawia się w pracy, ale wykonuje dość wolny zawód, więc to dla niego nie jest problemem :(

Gość Gosiaaaaaaaaaaa
Jolu żeby móc zastanawiać się nad jego zachowaniem musisz napisac coś więcej. Jak się poznaliście jak długo się znacie,?? Czym on sie zajmuje, lub ty...

Gość jolakosmitka
Gosiu a czy mżesz ze mną porozmawiać na gg 15576972

Gość w 100%
i to ma być "dziwny facet"? oni wszyscy są tacy...:-o

Gość jolakosmitka
Ja czuje ze nie jestem mu obojętna ale tez widzę ze on jest zraniony i sie boi

Gość centuri_on
dlaczego wy uwielbiacie ładować się w problemy mogąc ich zupełnie uniknąć? :)

Gość centuri_on
to jest wlasnie LOVE huehue ale LOVE niekoniecznie musi oznaczać utratę wzroku czy rozumu :P

Gość jolakosmitka
Facet jest bardzo zapracowany i po przejściach, być może potrzebuje czasu. Pozyjemy, zobaczymy....:) Wszystkim dziękuję za dobre slowo :)

Gość aaa baardzo możliwe
Na mój gust facet nie jest szczery w stosunku do Ciebie ! Miałam do czynienia z podobnym facetem, ale od razu dał mi swoje numery- kom i domowego. Dopiero jak juz mnie miał to zaczął się podobnie zachowywać jak Twój. Jak ja sobie dawałam spokój to on zabiegał strasznie, jak pokazywałam, że mi zalezy to leciał w kulki :) Po kilku miesiącach wyszło co jest co :) Facet był też rozwodnikiem- oczywiście jak wiekszość - "skrzywdzonym" :). Chciał zwyczajnie sobie pobzykać, ale nie umiał się obchcodzić z kobietami i postepował tak jak Twój. Gwarantuję ci , że chodzi mu tylko o sex, ale nie wie jak to zrobić, żeby sobie pobzykać i nie być w żaden sposób w stosunku do Ciebie zobowiązanym! Daję ci na to nie 100, ale 10000000 %!!!!!!!! Tylko, że Twój ci to daje wyraźniej do zrozumienia, bo mój mi obiecywał na początku fantastyczny związek, a zrobił się z tego maga toksyczy układ. Ten Twój też jest taką toksyczną osobą- jest niemal identyczny! Nie pakuj się w to bo będziesz bardzo cierpieć!!! Będzie Cię tak cały czas do siebie przyciągać i izolować! U mnie to taki stan trwał latami, aż się zebrałam i zakończyłam to!

Gość boa boaa
jesteś pewna, że rozwiedziony i sam? może ma nową dziewczynę? Może z kimś mieszka?

Gość aaa baardzo możliwe
husqvarn o morzach i oceanach to możesz sobie porozmawiać ze swoją mężatą 35- latką :)

Gość aaa baardzo możliwe
husqvarn doprawdy??? to na co liczysz u tej 35-latki??? na grę w bierki???

Gość jakiśtam
"Na mój gust facet nie jest szczery w stosunku do Ciebie ! Miałam do czynienia z podobnym facetem, ale od razu dał mi swoje numery- kom i domowego. Dopiero jak juz mnie miał to zaczął się podobnie zachowywać jak Twój. Jak ja sobie dawałam spokój to on zabiegał strasznie, jak pokazywałam, że mi zalezy to leciał w kulki" Miałem podobna sytuację, tyle że z kobietą. Okazało się, że była 2-krotną rozwódką i miała płynną moralność. Bzykała się z kim popadnie.

Gość jolakosmitka
W sumie jak sobie o tym myślę, to wczoraj zrobił mi przez telefon zimny prysznic :( Na moje zaproszenie nie powiedzial NIE ale to jego "może" lub "jeśli znajdę czas" były bolesne :( Nie wiem doprawdy co robić?

Gość aaa baardzo możliwe
do aaa baardzo możliwe nie na gre w chinczyka a tak naprawde to na nic nie licze zastanawialo mnie tylko jej zachowanie dlatego zalozylem tamten topic A ja bym raczej obstawiała, ze liczyłeś na grę w francuza :))) Nie przypominam sobie, aby w tamtym topiku padło kiedykolwiek pytanie dotyczące jej zachowania :) Natomiast jedyne co Cię tam zastanawiało to- czym takiej kobiecie zaimponować! :) dokładniej- to Twoje pytanie: husqvarn Drogie panie na co zwracacie uwage u mezczyzn, jak zwrocic na siebie wasza uwage, jak sie wam przypodobac i co chciaaly byscie slyszec od faceta ?? No, ale Ty przecież na nic nie liczysz, tylko zastanawia Cię jej zachowanie... :)))