Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka z muminkuf:)

PROBLEM Z FACETEM, KTÓREGO KOCHAM

Polecane posty

Zakochałam się w nim bardzo, strasznie za nim tęsknię, no po prostu jest mi do życia potrzebny jak tlen:) Mam tylko 1 problem- nie wiem jak z nim postępować. Ja mam 20 lat, a on 28. Na razie jestesmy tylko zwykłymi znajomymi...Jego zachowanie jest dla mnie conajmniej dziwne...Bo zachowuje się tak, jakbym mu sie podobała, a jednoczesnie tak jakby trzyma dystans. Jeszcze nigdy nie owiedział mi komplementu- ale gapi się bardzo i gapi się tez kiedy ja nie patrzę- on mysli chyba, ze tego nie widzę...Strasznie mi na nim zalezy, co robic?

Gość TH is IT MA
Miał dziewczynę ?

nie, nie ma dziewczyny

Gość ło matko jedyna dziewczyno
zakochałaś sie w kimś kto tylko patrzy ??? wez sie ogarnij kobieto bo rece opadaja ... facet 28 letni to nie gówniarz, gdyby chciał sie z toba spotkac itd ... napewno by to zrobił polecam mniej seriali o miłości ... zajmij sie życiem

nie, nie patrzy tylko, to mówie przeciez, ze spotykamy się! ale jako znajomi tylko

Gość TH is IT MA
czy miał a nie czy ma może on nie jest fagasem PUA

Gość TH is IT MA
Ma dobre serce i jasną duszę i nie pcha rąk do cycek

miał, jeszcze kilka miesiecy temu miał, a jakie to ma znaczenie TH is IT MA? Wyjasniej, chce zrozumiec:)

Gość jakby chciał to by
było coś wiecej zaproponowałby spotkanie widac nie jest tak jak myslisz i to, że patrzy nie oznacza nic wiecej

Gość centuri_on
to nawet dobrze o nim świadczy że nie rozbiera Cię od razu czy wolałabyś "to" już mieć za sobą? :P

Gość kszysiorysio
za młoda jesteś dla goscia 28 letniego może i patrzy ale nic z tego nie bedzie, z takimi gówniarami to tylko kłopoty

nie, no nie chce isc do łózka od razu, ale nie wiem, co myslec o jego zachowaniu, bo naprawde zachowuje sie jakby czuł do mnie "miete przez rumianek", moze on chce mnie sprawdzic/jeszcze lepiej poznac?

Gość TH is IT MA
Ja nie wiem co znaczy nie trzymać dystans

Gość jjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
glupia dziewucho strzel se w łeb. Ha ha ha on na pewno cie kocha! Kurna nie moge co za idiotka. To jak spotykackie sie i on ciagle sie na ciebie patrzy tak? nie rozmawiacie tylko patrzy ? co za debilizm

Gość kszysiorysio
co z tymi babami jest :) wmówi sobie taka coś czego nie ma i juz :) patrzy sie bo może robisz głupie miny albo sie dziwnie ubierasz, albo ... powodów może byc milion jeżeli sie znacie, a facetowi sie podobasz i chciałby coś wiecej , to przejmuje inicjatywe ----- czy to do ciebie dociera ?????

jjjjiiiii ej uwazaj , bo ja ciebie nie wyzywam, nie rozumiesz o co mi chodzi, ja wiem swoje, nie byłes/as z nami to nie wiesz jak jest, inni byli, widzieli i potwierdzaja to co mówie

kurfa dziwnie sie ubieram....dla twojego info ubieram się dobrze, nie jestem pasztetem, a takze brzydka nie jestem, bo jakos problemów z powodzeniem nigdy nie miałam. Zapytac sie normalnie nie mozna, bo od razu jedziecie po mnie, zamiast pomóc mi zrozumiec 28letniego faceta, min głupich tez nie robie

Gość TH is IT MA
Nie ma sensu przejmować inicjatywy trzeba czekać i być cierpliwym

uwazaj ? a co pobijesz mnie przez monitor? Probuj moze ci sie uda. To skoro inni potwierdzaja to ze on cos do ciebie czuje bo sie patrzy (ha ha ha)to po co pytasz nas? Moze za duzy dekolt mialas i cycek ci wyplywal dlatego chlopak nie mogl oderwac wzroku :P

idz do niego i zapytaj o co chodzi -tak postepuja dojrzali ludzie

Gość boa boaa
uwierz mi, że 30-latkowie nie sprawdzają :) i nie zakochują się na już :)

Gość NIE,
dobrze ci radzą. Facet nawet jeśli jest nieśmiały to sie przełamie a ty jak mu cos powiesz to bedzie cie traktował na zasadzie łatwo przyszło i łatwo poszło.

jjjiii nie nie pobije cie:) cycek tez duzych nie mam niestety:) a chciałabym:D a i typem jakiejs pustej imprezowiczki tez nie jestem i on dobrze o tym wie:) a ja sie tylko zastanawiam czy poczekac i moze to samo sie rozwinie czy dac sobie spokój( chociaz ciężko:( )

Gość kszysiorysio
jak wiesz swoje to p[o co zakładasz durne tematy ?? czekasz aż ci ktos napisze ---- tak kocha cie tylko nic nie mówi ---- wez sie obudz co tu jest do rozumienia, facet ma 28 lat , patrzy sobie na ciebie z jakichs tam powodów i nie robi nic wiecej, co mamy ci napisac ?? zebys sila z niego wydobyła jakies wyznanie ?? ze cie kocha tylko sie boi przyznac ??? co chcesz uslyszec ??? napisze jeszcze raz , JAK SIE FACETOWI PODOBA DZIEWCZYNA TO DZIAŁA !!!!! JAK NIE DZIAŁA TO NIE JEST TAK JAK MYŚLISZ !!!!!

Gość boa boaa
niestety trzeba przyznać rację dla krzysiorysio :(

krzysiorysio nie denerwuj się:) ale nas łacza sprawy zawodowe, bo on jest moim przełozonym na stazu, co prawda zachowujemy sie własnie jak znajomi, mamy nawet wspólnych znajomych co sie okazało

Gość drekinxxx
ubierz sie w krotka spodniczke i usiac mu na kolanach i poczujesz czy cos do ciebie czuje