Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggggdddaaaaa525624

Mój chłopak przestał Mnie podniecać :(

Polecane posty

Tak jak w temacie, Mój chłopak już mnie nie kręci :( nie wiem co robić, jesteśmy razem 1,5 roku kocham go bardzo... ale mam już dosyć ! Seks jest też przecież ważnym elementem związku. Przez ten czas kiedy z nim jestem nie miałam nigdy orgazmu pochwowego tylko parę razy łechtaczkowy... tzn. może z 7 razy ??? ale w tym czasie jak go osiągałam jeszcze mnie podniecał. Kiedyś wystarczył wzrok, dotyk już miałam mokro teraz nie mogę się podniecić. Nie wiem co robić. Miała tak któraś z Was ? Może jakieś rady ;( ? Przez to że nam nie wychodzi w łóżku nie mam ochoty już go dotykać, zawsze uwielbiałam robić mu "lodzika" itp. teraz nawet o tym nie myślę ! czuję że oddalam się od niego przez to że nie osiągam orgazmu ani nie jest mi dobrze, wnerwiam się kiedy słysze jak koleżanki opowiadają o swych orgazmowych excesach ja tym nie mogę sie podzielić z przyjaciółkami :( dodam że ja mam 19 lat on 20.

Nie licz na Pupciaana bo on tylko toleruje tych co walą go w Pupciee hehehehehehehe.

nie no sorry to ja mam mu usługiwać byc jego prywatną dziwką i nie miec z tego przyjemności ;/ ???

Muj chłopak tesz mnie nie podnieca ale nie robię z tego tragedi tylko tylko poszukuję dalej.