Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emileczka z bielska-białej

Czy warto pójść w anal ? Tu macie odpowiedz.

Polecane posty

byłam z kumplem na obiadku, na lodach- dzwoni on- zapisalam już sobie jego numer więc wiedziałam kto i skąd... kolega zna calą prawred więc zrozumiał jadę więc do niego do hoteliku który jjużtak dobrze znam- byłam tam jjuż i niego z 3 razu w ciagu 2 tygodni- ciesze się że mu się spodobałam i mnie polubił mimo zaawanasowego wieku lubie go- jest bardzo inteligenty i nie ukrywam majętny... pokazywał zdęcia swoich corek /starsych odemnie/ spotkania z PUTINEM i z innymi osobami- dziś dowiedziałam się jak i z jakich liści robi się cygara i piłam bardzo stare wino jeszcze zjedliśmy 2 rodzaje czegos tam i poczuliśmy ochote na figle... a dziś obiecałam mu anal seks i lekko się denerwowałam tym co ma nadejść ale już jak tradycynie bierzemy kąpiel- moczymy sie troche i dziś poprosił też o piss- chciał by w trakcie lizania mojej cipki zaczeła sikać- a że wypiłam z nim i wode mineralną i pół butelki wina czerwonego to bez problemu jego prośbę spełniłam- usiadłam więc, on lizał cipke, a ja zaczełam sikać- "bosko, jesteś cudowna" mówił... ja ogólnie całą tą sytuacja byłam skrępowana ale tez zadowolona przechodzimy do sypialni, robie lodzika, zakładdam na fiutka gumeczke i zaczynamy- troche seksiku a później w dupke ja się anaLNIE NIE PIEPRZYŁAM 3 LATA! i robiłam to tylko z jednym zaufanym kolesiem! bałam się troche, ale on małego fiutka miał wiec luzik fajny żelik miał, dobrze mnie "naoliwił" i jazda:D miło było, ogólnie lubie anal:) fajne uczucie:) na koneic ściągnął gumke i skończył na tylny otworek:) "nic cie nie boli?" jeszcze się dopytywał:) leżeliśmy troche, już prawie zasypiałam przy nim- trza iść do domu- jade taxowką i jeszcze dzwoni i dopytuje się czy wszystko wporządku- fajny facet- naprawde go lubie- i mam w dupie kim on jest, jaki ma status społeczny... fajnie że spotkamy się znowu w przyszłym tygodniu...:) PS- chyba zacznę znowu analny seks uprawiać:) za długa przerwa te 3 lata:D

Gość miłość jest obciachem?
ale niech co za to dobrze zapłaci dziadek niech nie oszczędza kurewka by sporo wzięła

Gość Karrie brendszoł
Ty kurwo, do burdelu won!

Gość Ciułała
Do brurdelu nie przyjmują takich co sikają na ryj heeeeee

Ale apetyt jusz mi siem podniósł, bo wcześniej spadł hehehehe, jak sobie to wyobraziłem i parę razy ruszyłem skurom. A jak wyszczeliłem to wszystko poleciało do zupy pomidorowej i jusz nie musiałem dolewać śmietany. Więc dzięki tobie sporo zaoszczendziłem.

Tato mnie od dziecka uczył, że Pupciia jest do wkładania peniska. Co zresztom często sam ze mną uskuteczniał.

Gość szczonek sronek
Dzień dobry. Po ile anal ?

Gość do emileczka z bielska-białe
a w jakch pozycjach anal byl

Gość paulina drobnica szczeka
"dzien dobry wieczor kurwa"tomi nie przy ludziach

Gość jaki tomi bicz
??

Gość zniesmaczony kuktas
no to warto, czy nie warto ?

wczoraj mialam miec wolny wieczor- troche pocwiczyc i zajac sie soba... ale on zadzwonil ze znowu jest w hotelu prezydent, ze ma dobre wino, ze cos do jedzenia zamowimy itd itd- no pojechalam wino faktycznie dobre... jedzenie mniam mniam- ale ja mam slaba glowe do win! jak otworzyl drugie to mialam dosc... idziemy do wanny pelnej wody- troche juz jezyk mi sie platal:) no kurde upilam sie winem- ale nie tak masakrycznie tylko umiarkowanie- dobrze ze tego faceta juz dobrze znalam i wiedzialam co lubi- wszystko z pamieci robilam... znow chcial bym sie zsiusiala na jego twarz, znow byl delikatny analek... lezelismy sobie a mi tak wirowal pokoj jak daaawno nie wirowalo nic:) fajne uczucie ale balam sie jak dojde do taksowki, jak wejde po schodach na poddaszowe mieszkanie... ok, ubieram sie, slodko zegnamy- jakos doszlam do domu, szybko zeby umylam, twarz umylam i do lozka... jeszcze mnie troche mdlilo... przyzwyczailam sie do tych mdlosci ale ilez kurwa mozna... w nocy sie obudzilam bo suszylo:) ale mialam na stoliku liptonka to wzielam i znowu do lozeczka- o dziwo dobrze sie czuje- hura hura

Gość Świat jest mały..
Drodzy forumowicze nIe wszystko jest prowokacją. Droga Emilko. http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=17556 W woim zawodzie dyskrecja to podstawa. Uważaj żeby Ci ktoś z klientów nie narobił problemów. Pierwsze ostrzeżenie to będą Twoje pełne dane osobowe, więc uważaj.