Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbbbb

czy mozna ukryc to, ze nie jest sie dziewica?

Polecane posty

Gość jewla
no widzisz jeżeli chodzi o to to długa historja krutko pisząc poznałem się z moją żoną krutko po rozstaniu z inną i o wszystkim wiedziała i nie jestem jakiś samolubny i pytałem się jej czy jej to nie przszkadza a by nawiązać jaki bliższy kontakt

no to postąpiłeś słusznie i tak też powinna zrobić dziewczyna zakladajaca ten temat wiec czemu nakłaniasz ją do okłamywania ?

Gość jewla
słuchajcie piszemy tu produkujemy się ale jeżeli oni są w jakimś konkretnym wieku to przecież jedno czy drugie powinno liczyć się z tym że dla dorosłycg sex to normalna sprawa i jakaś fizyczna potrzeba a założycielka tematu może ma 16 18 lqt to się bopi że wacet sed pomyśli że się puszcza

Gość jewla
to nie jest to samo jak byś miał 3dyszki to jest normalna potrzeba i każdy się z tym liczy a jak ktoś się dyma w wieku 16 to przesada

Gość jewla
jak dla mnie to koniec tematu

Gość nie przeboleje tego
pewnie

nawiasem mówiąc to jestem ciekaw ile mają lat może autorka tematu to wyjawi jej chlopak mogl byc troche naiwny ze trafi na dziewice dwudziestokilkuletnią w pewnym wieku trzeba juz za mlodszą sie rozglądac

Gość jewla
ale jeżeli facet ma 30 lat i jest prawiczkiem to musi liczyć się z tym że dziewicy to już nie znajdzie to jak wygrać w totka bo 16stka z nim nie pujdzie chyba że jest bogaty a ona szuka sponsora

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
ani skrajnie mlodzi ani starzy nie jestesmy. mamy po 20 lat. z bylym znalam sie w sumie 5 lat, 2 lata przyjazni i 3 bycia razem. wiec puscic sie nie puscilam. ale teraz to juz w ogole mnie nastraszyles, ja nie jestem pewna czy on mnie zostawi, ale teraz to juz sama nie wiem :( nie chce go stracic i nie chce w razie gdyby jakos to przelknal zeby czul sie gorszy :/ eh :(:(

Gość jak kocha to przeboleje