Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upadłam tak nisko

Jak sie podnieść z upadku

Polecane posty

Gość upadłam tak nisko

Moje życie to jedna wielka porażka. Najgorsze jest to że nie potrafię się z niej podnieść. Mam 24 lata, prace która mnie nie satysfakcjonuje, rodzina która mnie niszczy, nie dorobiłam się w życiu niczego. Nie poszłam na studia ze względu na trudno sytuację finansową. Czuje się zerem, i na każdym kroku moja rodzina mi to wypomina. Nie raz mysle ze już nie ma sensu żyć. Nie mam chłopaka bo wstydze sie tego że tak nisko upadłam. Nie wiem co ze soba zrobić, jak sie z tego podnieść i czy jeszcze wogole się da to zrobić :(

Ogranicz kontakty z rodziną do minimum, po za tym, teraz mogłabyś wrócić z powrotem na studia, jeszcze nie wszystko starcone. Masz może jakiś przyjaciół, którzy by Cię wspierali ?

zyjemy po to by dokywac rzeczy z pozoru niemozliwych do osiagniecia, lecz kiedy zrobisz 1 krok kazdy nastepny bedzie łatwiejszy Bardzo dobrze rozumie Twoje odczucia, ale zamartwiajac sie tylko pogarszasz swoja sytuacje ja zmieniłem/zmieniam swoje zycie i kazdego dnia obserwuje jak rosnie moja samoocena:)