Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMAlutowa2011

CO myśłicie o imieniu Detlev dla synka??????????

Polecane posty

Gość MAMAlutowa2011

Dokładnie będzie DETLEV NORMAN M.....

Gość głupiaś?
Co to dziecko ci zrobiło że chcesz je tak skrzywdzić? Pojebało Cię

Gość az sie normalnie wypowiem...
o matkoo... wam to sie juz we lbach calkiem poprzewracało... powiedz glosno to imie i zastanow sie 28 razy czy sama tak chcialabys sie nazywac... :O

Gość sdwdewwr
Nadaj mu takie imię, a do końca życia będzie cię napie.rdalać w cipsko💤

Gość MAMAlutowa2011
Ale prymitywy z was. Detlev to żadkie imię germańskie.

Gość MAMAlutowa2011
W Szwecji

Gość sdwdewwr
To spier.dalaj do Szwecji dzifko 💤

Gość wutf
Kojarzy mi sie z kolesiem z My dzieci z dworca Zoo

Gość MAMAlutowa2011
Nara polskie wieśniaki. a jak mają na imię wasze dzieci??? pewne coo drugi to grzesiu i krzysiu

Gość az sie normalnie wypowiem...
przejrzyj kalendarz -tam znajdziesz cos normalnego... nie mowie o bartku kubusiau czy kacprze bo takie tez mi sie nie podobaja w polsce mieszkasz? ale zreszta co ja ci bede mowic skoro sama wiesz najlepiej, tylko nie rozumiem po co sie pyatsz na forum co o tym imieniu myslimy :O

Gość sdwdewwr
Zdu.pcaj się rżnąć na peron do Szwecji 💤 Ty karykaturo z du.py wzięta 💤

Gość stonka ziemniaczana
imię nie bardzo mi się podoba, poza tym od razu wywołuje skojarzenie z bohaterem książki my dzieci z dworca zoo

Gość a takze
lepiej Grzesiu i Krzysiu niz pseudoeuropejski DetleF. Wielka światowa pani pyta na forum "polskich wiesniakow" a jak ktos osmieli sie napisac ze sie mu nie podoba to zaraz wielka obraza :D

Gość nannanannn
my dzieci z dworca zoo to imię iednego z narkomanów

Gość parvoviroza
Nie podoba mi się i to nie dlatego, ze ma byc kubuś albo grześ i niczego innego nie akceptuję. Zwyczajnie mi sie nie podoba, jest bardzo twarde, wydaje mi sie niesympatyczne. Nie uwazam, zeby nadanie takiego imienia miało byc dla chlopaka krzywdą, bo to nie będzie imię Psikutas ani ocipielec, tylko zwykłe niemieckie imię. Nie przesadzajcie aż tak.

Gość parvoviroza
Moze lepiej w odwrotenej kolejnosci :) Norman Detlef - bo Norman akurat mi sie bardzo, bardzo podoba

Gość Tygrysek 24
Co mysle? okropne... dokladnie przypominaja sie dzieci z dworca zoo... mysle, ze takie imie to krzywda dla dziecka :/ jest jakies zdrobnienie? detluś? jesli mieszkacie w Polsce to odradzam, dzieci beda sie z niego smialy.

Gość parvoviroza
To moze, zamiast prorokowac autorce, ze dzieci sie będą śmiały, nauczcie te swoje dzieci, żeby się NIE SMIAŁy z imion innych ludzi. Z germańskich imion detlef sie akurat nie przyjęło - ale przyjęło się np. Norbert. Czy to jest imię do wyśmiewania? Albo Walderam - czy to jest takie imię, z którego sie można śmiac Kto decyduje, z którego imienia trzeba czy mozna sie śmiać, a z którego nie? Boze co za prymitywne gadki. Ja na przykład dzieci z dworca zoo nie czytałam i imie Detlef kojarzy mi się z Detlefem D. Soostem, a nie z żadnym narkomanem.

Gość Tygrysek 24
ale brzmi jak imie dla germanskiego oprawcy... autorka pytala o skojarzenia, wiec odpowiadam- ze kojarzy mi sie nieprzyjemnie. i tyle. oczywiscie z imion nie powinno sie smiac, ale chyba kazdy z nas chodzil do szkoly i wie, jak to wyglada... zbigniew raczej nie mial latwo :D mimo, ze kiedys to bylo imie popularne...

Gość my dzieci z dworca zoo
Dlaczego chcesz dać dziecku imię, które wszystkim kojarzy się z NARKOMANEM?

jeżeli dziecko ma mieszkać w kraju germańskim to ok pod warunkiem że nie będzie mieć nazwiska wybitnie polskiego bo się strasznie będzie kłucić, natomiast jeżeli masz zamiar wrócić do polski to stanowczo to imię odradzam bo jak sama widzisz każdemu się kojarzy z narkomanem który nie dość że ćpał to jeszcze robił za męską kurwę na tym dworcu zoo W Pl to tylko i wyłącznie krzywda będzie dla dziecka