Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolej_na

wolał byłą :(

Polecane posty

chłopak, z którym pisałam miesiąc, potem się z nim spotykałam nagle zerwał kontakt.. rozmawiając z przyjaciółką przypominałam sobie fragmenty rozmów, z których łatwo wywnioskować, że tęskni za była, z którą niedawno zerwał. no i chyba jednak woli ją, niż mnie.. ehś.. najbardziej wnerwia mnie to, że nie jest to wyjaśnione, ot tak sobie wisi w powietrzu. już wolałabym, zeby wprost mi powiedział, że sory, ale nic z tego, niż taka cisza.. oczywiście pierwsza się nie odezwę, nie będę się upokarzać ;] wniosek: facet to świnia, bez dyskusji.

Gość gość
też miałam taką sytuację- wolał byłą, to co znane.. oni tak zawsze- urywają kontakt bez słowa, żeby w razie czego, gdyby z byłą znów nie wyszło, móc się odezwać z bajeczką, że zepsuł się telefon, że mieli jakieś problemy rodzinne i inne bajeczki.. wtedy zostawiona bez słowa dziewczyna leci jak mucha do g****a i cieszy się.. niestety prawda prędzej czy później wychodzi na jaw. Moja rada- jak ktoś urwie kontakt bez słowa to NIGDY, choćby skały waliły nie się, a tęczą wszerz, nie wolno pozwolić sobie na powrót do takiej osoby i danie jej drugiej szansy. Bo zapewniam was, że bajeczka z nagłym urwaniem kontaktu co jakiś czas i takimi powrotami zawsze będzie się powtarzać. Kto jest tchórzem i raz skłamał i oszukał, zawsze będzie to robić