Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parvoviroza

Chrzciny prezent

Polecane posty

Gość parvoviroza

Czołem dzieciaki. Idę na chrzciny, kuzynka chrzci dziecko. nie mam z nia szczególnego kontaktu, wiec sie nie chcę wielce wykosztowywać, ot tak byle było. Co sie w ogóle daje z okazji chrzcin? Kasę, jakieś prezenty? A jak prezenty, to co?

Gość sally..
Raczej kasę się teraz daje.

Gość taka sobie ja xD
Ja mysle,ze przy malym dziecku kazdy jest zadowolony z kasy..My podostawalismy bezsensowne prezenty,a kasy malo wiadomo ze zrobienie chrzcin itd tez koztuje a przewaznie sie nie zwraca nawet w polowie :O

my też dajemy zawsze kase. Jak jestesmy chrzestnymi to 500 a normalnie to 400. Ostatnio bylismy na chrzcinach to dziewczynka dostala duzo ciuszkow ktorych i tak nie zdazyla w wiekszosci ubrac bo szybciutko urosla. Mi sie np podobają prezenty tego typu http://allegro.pl/chrzest-zlocony-srebrny-smoczek-grawer-chrzciny-i1208578486.html#gallery mozna oczywiście cos tańszego np gdy nie utrzymujesz kontaktow mozesz kupić chodzik za 150 zł i też bedzie

Gość parvoviroza
OK dzięki. Moja kuzynka ma bogatego tatusia, zawsze opływała ze wszystko, teraz jest to samo, dlatego na pewno nie będę sie wykosztowywała na 400 zł, bo dla niej to jak papier toaletowy, a mnie takiej kupy forsy po prostu szkoda. Kontaktu z nia nie mam praktycznie zadnego, tyle co raz na rok na wiligii. Szczerze mówiąc chcę sie zamknąć w stówce. Nie mam problemu z tym, żeby tyle dac w kopercie, nie muszę sie chować za prezentem, tylko akurat w tym przypadku sądzę, że dać jej forsę to jak nieść drewno do lasu.

Gość Mamuśka ****
My na chrzciny dostaliśmy kasę, przyznam szczerze to lepiej bo póxniej rodzice zdecyduja na co ją przeznaczyć, a wiadome przy małym dziecku wydatków jest dość. Bardzo oryginalnym wg mnie prezentem to dla dziewczynki sa kolczyki a dla chłopczyka bransoletka. Sama chciałam zeby mój synek dostał bransoletkę, no ale u mnie w rodzinie to sami zacofani tradycjonalisci i nikt czegoś takiego nam nie sprezentował. A szkoda....bo mały chłopczyk i bransoletka to po prosyu cudo :) Złote są powyżej 100 zł my kupiliśmy srebrną, na jakiś czas póki nie podrośnie - koszt 50 zl :)

Gość Mamuśka ****
Oczywiście na bransoletce jest miejsce na grawer, gdzie można wygrawerować imie i datę chrztu/urodzin jak kto woli. Bransoletka jest regulowana

Gość Buhahahahaha
Bardzo oryginalnym wg mnie prezentem to dla dziewczynki sa kolczyki a dla chłopczyka bransoletka. Sama chciałam zeby mój synek dostał bransoletkę, no ale u mnie w rodzinie to sami zacofani tradycjonalisci i nikt czegoś takiego nam nie sprezentował. A szkoda....bo mały chłopczyk i bransoletka to po prostu cudo Buhahahaha.. Koncertowa idiotka :D Kolczyki.. oryginalne.. :D Połowa plebsu daje swoim bachorom w wieku niemowlęcym. I cyganie także.. zacofani Hihihi.. Nie bądź taka do przodu, bo ci do tyłu zabraknie :P Córze jeszcze w becie zalutuj bransoletkę na kostce nogi - będzie jak przedwojenna utrzymanka :P ale za to zabłyśniesz ORYGINALNIE :D :P mały chłopczyk i bransoletka to po prostu cudo W barze dla gejów czy w parku dla pedofilów? :P