Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula2216936

roznica piersi

Polecane posty

Gość paula2216936

czesc chcialam sie zapytac co mam zrobic bo moja lewa piers jest mniejsza od prawej mam dopiero 15lat ale boje sie ze tak juz mi zostanie a jak bede dorosla to moge nie miec pieniedzy zeby zrobic ooperacje plastyczna nie mam pojecia dlaczego takie sa mozecie mi powiedziec dlaczego tak jest i co mam zrobic? z gory dziekuje za odpowiedzi -paulina

Prawie każda kobieta tak ma, nie martw się :) Możesz zmniejszyć różnicę w staniku podciągając jedno ramiączko trochę bardziej albo jeżeli jest możliwość to wkładając wkładkę. A tak przy okazji, znasz swoje wymiary i wiesz jaki rozmiar stanika powinnaś nosić czy kupujesz "na oko" 75B z za luźnym obwodem? ;)

Gość paula2216936
hm rozmiar mam (wlasnie polecialam do swojego pokoju zeby sprawdzic) na jednym staniku pisze 70A ale chyba troche wieksze kupuje tylko mi choddzi o to jak mam sie rozebrac przy chlopaku bo to widac nawet w staniku jak pasuje do prawej piersi to od lewej odstaje a jak na lewa pasuje to ta prawa jest scisnieta nie wiem co zrobic ta lewa piers urosnie i bedzie podobnego rozmiaru czy nie

Gość Medeline
W wieku 15 lat chyba jeszcze nie musisz się zastanawiać jak masz się rozbierać przy chłopaku... <mdleje>

Gość paula2216936
eee no zastanawiam sie z moim chlopakiem jestem juz 2lata a nawet jak sukienke bez ramiazek zaloze to sie wstydze i ten rozmiar 70A to pasuje na ta lewa piers a na ta prawa to jest zamaly i mi ja sciska pomocy nie wiem co mam o tym myslec moze jestem chora ze mi nie rosna czy cos ::(:(

Prawdopodobnie już Ci tak zostanie, ja też tak mam i prawie wszystkie kobiety. A to, że na staniku jest napisane 70A nie znaczy, że musi być dobry. Obwód nie podjeżdża Ci do góry, miski nie wchodzą na biust przy każdym ruchu, cały dzień nie musisz go poprawiać? A chłopakami to Ty się na razie nie zajmuj ;)

Gość Medeline
jesteś już 2 lata... czyli od 13go roku życia... ;) Proszę Cię to takie "chodzenie". :D Biust rośnie do 22 roku życia, tak mniej więcej

Gość Medeline
po 1. dopasuj obwód i miskę na tą większą pierś, a do mniejszej włóż zwykłą wkładkę i po kłopocie!;) A do sukienek bez ramiączek nawet nie musisz wkładać stanika. :)

Stanik zawsze kupuje się na większą pierś. A biustu w tym wieku nie pokazuj. Jak już pokażesz kiedyś, to i tak chłopak prawdopodobnie nie zwróci na to uwagi. Idealnie równe są tylko sylikony, chociaż też nie zawsze :P

Gość Medeline
po 1. dopasuj obwód i miskę na tą większą pierś, a do mniejszej włóż zwykłą wkładkę i po kłopocie!;) A do sukienek bez ramiączek nawet nie musisz wkładać stanika. :)

Gość paula2216936
ale jak zakladam sukienke to widac ze ta lewa jest mniejsza dzieki medeline troche mi lepiej jak napisalas ze piersi rosna do 22roku zycia :) ale ja w tym tygodniu jeszcze pujde do swojego lekarza :)

Gość kiep, pieczara
ja tak miałam i mi sie wyrównało!:)

Gość Medeline
Czasem między piersiami jest nawet różnica 1-2 rozmiarów... ;) Mi się wydaje, że tego nie widać tyko paula jesteś trochę przewrażliwiona na ptk. swojego wyglądu... taki wiek. ;)