Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Confused87

Nadzerka

Polecane posty

Witam. Mam otoz takie pytanie.. Ostatnim razem jak bylam w polsce mialam wypalana nadzerke.. Mieszkam na stale w uk I za kazdym razem jak odwiedzam rodzine ide do lekarza. Ginekolog powiedzial ze nadzerka byla mala I szybciutko die z nia uporal. Po tyg poszlam na wizyte i powiedziano mi ze wszystko sie ladnie goi ale z sexem trzeba bedzie czekac z 6 tyg. Lekarz przepisal mi globulki do brania po okresie. Okres dostalam, globulki juz skonczylam brac(bralam je przez 10dni.. A raczej nocy). Dzis mijaja dwa dni od ostatniej globulki I wskazane jest abym zrobila sobie plukanke. Zaczelam sie jednak niepokoic poniewaz w dalszym ciagu mam uplawy a podobno mialy one ustapic. Za 5 dni mija 6 tyg I bede mogla zaczac wspolzyc ale nie rozumiem czemu moge juz robic plukanki a z sexem jeszcze czekac. Do tego biore tabletki antykoncepcyjne i wedlug nich za 5 dni powinnam dostac okres.. Wiec bede musiala czekac jeszcze dluzej.. Chcialabym sie dowiedziec czy te uplawy cos oznaczaja? Ranka po wypalance byla mala(wielkosci malego paznokcia) wiec czy to mozliwe ze jest jeszcze w trybie gojenia? Czy ktoras z was spotkalo cos podobnego? Dziekuje za odpowiedzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować