Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazdannnnn

Pokonanie nieśmiałości zależy także od kobiet.....pewna moja historia

Polecane posty

Gość pazdannnnn

Witajcie. Mam na imię jakoś tam ale przejdę do rzeczy. Od dawna byłe cholernie nieśmiały, nie tyle w stosunku do kobiet co do znajomych. Przewlekła choroba, problemy w szkole ( każdy mnie nie nadzwidził i poniżał), sprawiły, że uciekałem od ludzi. Bylem okropnie zakompleksiony. Próbowalem się przełamywać i zagadywać do dziewczyn, jedynie przez neta bo w realu to szans nie było!. Gdy już umówiłem się na spotkanie w realu ze znajomością internetową, to czułem się okropnie słowa nie moglem wyksztusić cały się zalewałem potami z nerwów. Dziewczyny, które to widziały śmiały się zemnie na takich spotkaniach miały mnie za jakiegoś dziwaka. Nie moglem znaleśc na te nieśmiałość, po 7 latach męki dałem sobie spokój z kontaktami. Poznałem jednak mimo to pewną kobietę, rozmawialiśmy przez internet pół roku, i zaproponowałem spotkanie. Wyczuła, że się obawiam opowiedziałem jakie mam problemy. I powiedziała żebym się nie martwił pomoże mi, jak sie nie uda to sie spotkamy ponownie. SŁuchajcie to było moje pierwsze udane spotkanie!!!. Jest światełko w tunelu. Ale droga jeszcze daleka. Pomogła mi powiedziała że "warto w takich ludzi inwestować swoje zainteresowanie a nie przekreślać" I wiecie widze, że dużo zależy od kobiety co do naszej nieśmiałości. A większośc widząc nie śmiałych od razu takich przekreśla, sądząc że to słabiaki i jakieś przegrane prawiczki. A same pierwsze kroku nie zrobią i jeszcze śmieją się z nieśmiałych. To moim zdaniem obrzydliwe są takie kobiety. Panie dajcie czasem szanse nie śmiałym!. Może jednak warto? Sorry za literówki

Gość pazdannnnn
Nie moglem znaleśc na te nieśmiałość miało być napisane nie mogłem znaleść sposobu....

Gość TH is iT TV
Dlatego trzeba być cierpliwy

Gość hfhgu
a ja lubie niesmialych :)