Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashley884

Mam pytanie wazne co do tabletek, prowsze o pomoc.

Polecane posty

Gość ashley884

Otoz bralam tabletki antykoncepcyjne pozniej zrobilam 2 dniowa przerwe i nie bralam, po tych dwoch dniach zostaly mi 2 tabletki w opakowaniu, wzielam ostatnia i jeszcze tego samego dnia kochalam sie z chlopakiem, on skonczyl we mnie. W zwiazku z tym mam pytanie jak duze jest prawdopodobienstwo ciazy?

eeech czyli po prostu zapomniałaś brac tabletki przez dwa dni pod koniec opakowania, tak? jesli tak, to powinno być OK. dla wlsanego bezpieczeństwa i spokoju nie orbiłabym przerwy miedzy tym opakowaniem a następnym, ale zasadniczo nie jest to konieczne. oczywiscie sporo zalezy od tego jakie tabletki bierzesz :D

Gość ashley884
C zyli w skrocie: Zostala mi ostatnia tabletka i w ten dzien kochalam sie z chlopakiem pozniej na nastepny dzien juz nei wzielam tabletki. Jaie jest prawdopodobienstwo ciazy? Slyszalam ze plemniki utrzymuja sie w ciele kobiety ok 3 dni

Gość ashley884
Dziekuje Cio bardzo za wyjasnienie :) Juz jestem spokojniejsza

to nie jest kwestia tego ze została Ci ostatnia tabletka tylko tych dwóch ktorych wczesniej nie wzięlas :D to juz lepiej było przestać brac i zrobić sobie wczesniej przerwe, bylabys spokojniejsza. ale powinno byc OK, o ile po 7 dniowej przerwie zaczęłas brac nastepne opakowanie.