Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamsilybyjuzzyc

znalazlam wstrzasajace smsy u mojego meza w tel

Polecane posty

Gość niemamsilybyjuzzyc

"kolejna noc bez ciebie ile jeszcze takich bedzie...przez ta tesknote wszystko psuje" "co dalej z nami bedzie?" jestem zalamana :(

Gość niemamsilybyjuzzyc
te smsy od niej...

Gość a juz mysalam ze
no to chyba jasne? czy nie? podziekowalabym mu za dotychczasową wspolpracę i wystawila walizki za drzwi.

Gość odpowiem......
no to chyba najwyższy czas porozmawiać z mężem

Wspolczuje. Ja bym sprala chama po ryju i spakowala jego rzeczy. Pozniej pewnie nie jedna noc bym przeplakala, ale napewno bym nie wybaczyla.

Gość ssss s s s s s s
to nie wiedzialas ze kogos ma? I co zamierzasz, Czy to wkret moze?

Gość a juz mysalam ze
autorko, pewnie ci jest teraz b ciezko ale teraz wlasnie musisz byc silna! nie daj sobie mydlić oczu. facet okazał sie niewdziecznikiem, egoista i wolał postawić szczescie malzenskie na szali z romansem. Wiec nie lam sie tylko wez sprawy w swoje ręce i pomóz mu wybrać.

Gość wrrrrr....
noga- dupa - brama!!! i torby na wycieraczce!!! ...a do podpisania papiery rozwodowe - niech spieprza do tej "stęsknionej"

Gość to je jasneeeeeee
A co tu radzic ? Porozmawiaj z mężem ,niech Ci wyjasni ,potem już sama musisz podjąc decyzję:) 3 maj się

Gość chichłacuchłak
wystawiła walizki za drzwi ? spoko.... gorzej jak mieszkanie jest jego :P

Gość taki jeden Tomek
swiat schodzi na psy, ludzie biora slub, szybko szukaja przygod i czegos nowego, bo partnerstwo staje sie dla nich monotonia, a to tylko przeciez kolejny solidny etap prawdziwego zwiazku

Kolejna zdesperowana co musiała zajrzeć do tego telefonu teraz masz babo ! Nic nie usprawiedliwia zdrady, ale pomyśl czy nie było powodu w Tobie. Bo kobiety zazwyczaj oskarżają facetów a nie pomyślą, że może po części same się do tego przyczyniły.

Gość matacz..
jego czy nie jego mieszkanie nie ma tu znaczenia , wazne jest zameldowanie , jezeli jest zameldowany na tym lokalu , mieszkaniu w tym domu , wyzucic go nie mozesz , a jak to zrobisz , on dzwoni na policje , ona przyjezdza i musisz go wpuscic , jak zmienisz zamki i go wywalisz , masz sprawe w sadzie . Tylko postanowienie sadu o eksmisji skutkuje iż maż z mieszkania znika , Jesli sam pójdzie , nie ma problemu ....

Gość niemamsilybyjuzzyc
powiedialam,ze juz wiem a on sie wypiera,ze jej nie zna!! dzwonilam do tej pizdy wczoraj bo maz zasnal narabany a mnie tknelo zeby przetrzasnac mu telefon bo iagle z nim chodzi i nie daje nawet dotknac... i mialam racje , wali mnie w rogi!!!! :(:(:(:( jezu nie wiem co dalej... ona twierdzi,ze sie tylko przyjaznia weic pytalam to poco pisze,ze za nim teskni itd.......

Gość chichłacuchłak
a na podstawie czego mają go eksmitowac ? na podstawie kilku smsów ? :D🖐️ ludzie :O

Gość a juz mysalam ze
hahahahahahahah. "przyjaznią" prosze cie...

Gość niemamsilybyjuzzyc
mieszkanie jest mojej mamy a mieszkalismy tylko z moim dziakiem wiec z wywaleniem go nie ma problemu, tylko ja mam serce rozdarte na milion kawalkow a ostatnio na mnie sie ciagle wyzywal i podejrzewalm,ze to ja go zdradzam a ukrywal takie cos zyc mi sie nie chce

Gość sonia1207
Po prostu mu przypierdol tym telefonem.

Gość niemamsilybyjuzzyc
ona mowila,ze sie tylko przyjaznia ale mam porozmawiac z mezem a ten sie na mnie drze,ze to ona do niego pisze....a on nic nie zrobil ale czytajac te smsy mnie mam watpliwosci i teraz wiem gdzie jezdzil na te delegacie w weekendy chciala bym zeby to wszystko bylo tylko zlym snem:((((((((((((

Gość chichłacuchłak
a to jak mieszkanie twojej mamy to wywalaj walizy śmiało :D i zamki też zmień :P niech spiżdża do niej :)

Gość a juz mysalam ze
dokladnie tak, niech sie wynosi do niej. sama juz wiesz ze cie zdradzał. chyba wszystko jasne?

Gość niemamsilybyjuzzyc
ale nie mam dowodow w rece! wyrwal mi telefon z rak! krzyczal,ze jestem nienormalna i,ze on nic nie zrobil!!!

Gość nie jest to zdrada
nie rozumiem po co dzwoniłaś do tej kobiety? ja bym nie mogła Tak się obnażać przed obcą babą Jedynie porozmawiałabym z mężem i w razie fatalnych wyjasnień - odeszłabym W końcu da się poznać kiedy osoba, z która jestes tyle lat, kłamie. Nie wiem po co sie tak upokarzac i dzwonić ??

Jezu ale Ty Autorko jestes dziwna naprawde... jakbym cos takiego znalazla bylby to dowod jednoznaczny, On wie, Ty wiesz, nie musi byc "dopowiedziane" fakt jest faktem i tyle. Pozegnaj Go. Jakie kobiety są...ech szkoda slow no..

Gość niemamsilybyjuzzyc
jedynym dowodem jest to,ze pokazałam 2 osobom te smsy zeby później nie robił ze mnie idiotki,ze sobie wymyśliłam

Gość zamierzasz sie z nim rozwiesc
czy mu podarujesz? wywal go koniecznie z domu, raczej nie zawoła policji, i od razu papiery rozwodowe pisz

Gość a juz mysalam ze
zarzadaj telefonu do kogos z firmy, najlepiej przełożonego i potwierdz "delegacje weekendowe". to najszybciej osiągniesz

Gość przykre to,ale prawdziwe
twój facet całą winę za kontakt zwala na nią,bo nie stać go na szczerość i tyle. To,że nosi przy dupie tel. tylko potwierdza ,że robi coś na boku. Znam to z własnego życia.