Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamsilybyjuzzyc

znalazlam wstrzasajace smsy u mojego meza w tel

Polecane posty

Jesteście wszystkie baby zdrowo powalone. Tyle. Facet zdradził, ale może miał powód. Kobiety się teraz tak zachowuja ze nic dziwnego że żaden facet nie wytrzymuje i tylu zdradza.

Gość matacz..
chichłacuchłak a to jak mieszkanie twojej mamy to wywalaj walizy śmiało i zamki też zmień niech spiżdża do niej -------------------------- To nie istotne kto jest wlascicielem mieszkania , czytacie co pisze ? rozumiecie to ? czy jakis problem ! wazne jest zameldowanie ! jesli go ma ! jest tam zameldowany , wyzucic go nie mozna ! (prawnie ) wyzej pisalem co moze zrobic , co nie znaczy , ze jak go wywalisz to sobie pójdzie , ale zawsze moze wezwac policje i złozyc doniesienie ...

Gość Cammilla34
Ja wypierdolilabym gnoja na zbity pysk z domu! koniec!

Gość niemamsilybyjuzzyc
w tym problem,ze na weekendy mial czasem "niby" wyjazdy z firmy w ktorej dorabial na czarno a ja glupia sie martwilam ,ze on tak zapracowuje sie na nas:( nie mam jak udownodnic ale zlapalam go, widzialam na wlasne oczy macie racje tu nie ma co wyjasniac bo niby co? pisala do niego po imieniu wiec to nie do jego kolegi skoro on z nia nie gada to czemu ona pisala o sobie i o nim jako "my" i ta kolejna noc bez ciebie... Boże!!!!!!!!!!!!!!!!! on musial z nia sypiac zapewne skoro tak napisala!!!!!!!!!!!

Gość matacz..
conajmniej 4 razy w roku dostaje sms-a pikantnego , albo miłosnego od niewiadomo kogo , po prostu ktos wysyłajac go sie pomylił ! to sie też zdarza !! wiec sms-y na tym etapie jaki posiadasz, nie są zadnym dowodem przy ewentualnym rozwodzie .... rany jakie wy ciemne jestescie ....

Gość niemamsilybyjuzzyc
nikt sie nie pomylil bo czytalam smsy z innych dni ona twierdzi,ze sie od dawna "przyjaznia" mamy dziecko, Boze :(

Gość matacz..
Cammilla34 Ja wypie**olilabym gnoja na zbity pysk z domu! koniec! --------------- taaaa jakiegoś slamazare to i pewnie tak , juz faceta na pewno nie - dlaczego jzu pisalem wczesniej , zameldowany tylko sad moze wydac orzeczenie o eksmisji , ty to sobie mozesz nogami potupac z złosci i nic wiecej

Gość przykre to,ale prawdziwe
zdradził cię na bank

Gość odpowiem......
matacz..pewnie że pomyłki się zdarzają ale jeśli przychodzi sms w którym jest wymienione imię męża autorki to trudno wierzyć w aż taki zbieg okoliczności że to pomyłka prawda ?

Gość matacz..
niemamsilybyjuzzyc nikt sie nie pomylil bo czytalam smsy z innych dni ona twierdzi,ze sie od dawna "przyjaznia" mamy dziecko, Boze ------------------- czytaj ty ze z zrozumieniem , ja nie twierdze , ze sie ktos pomylił , całkiem cos innego sugerowałem ... Ona moze sobie twierdzic wszystko ...a przyjazn to nie grzech !

Gość Monika-..
Matacz ale laska się przyznała,że się przyjaźnią ;-) więc coś w tym jest. Nikt normalny nie pisze smsów w tym stylu do żonatego faceta, a już na pewno nie przyjaciółka.

Gość ,,,no i co,,,
dlugo byliscie malzenstwem? jak on mogl to zrobic, jeszcze macie dziecko

Gość ach te przyjaciółki
czego to nie zrobią z przyjaźni,nawet zonatemu nie odmówią

Gość niemamsilybyjuzzyc
dzwonił do mnie i twierdzi,ze on sie nigdy z nia nie spotkał, ze nawet z nia nie pisal za bardzo to sie nie klei kupy on nie jest zameldowany u mnie w domu wiec nie ma żadnych praw

Gość odpowiem......
pewnie że przyjaźń to nie grzech no ale wybacz żebym ja pisała do mojego żonatego kolegi smsy takiej treści że kolejna noc bez Ciebie ....co z nami będzie ....treść jest zbyt wymowna

Gość niemamsilybyjuzzyc
ogolnie 7lat ze soba w tym 3 malzenstwo mamy 1,5 rocznego synka w dodatku wlasnie wychodzilam z depresji a teraz kurwa zyc mi sie nie chce:(

Gość matacz..
prawda ! ale też zbiegi okolicznosci sie trafiają zaskakujace , moja poczta na wp , to moje imie i nazwisko @wp.pl na ta poczte dostawałem mnustwo zdjec od jakiejs kobiety wyzyłała zdjecia mojego - naszego niby dziecka , bo wyjechała do Holandi , pisałem jej zwrotne meile ze sie pomyliła , ze zapewne ktos na te zdjecia i tersc meila czeka , Ona jednak z uporem maniaka wysyłała mi dalej zdjecia i robiła meilowe anwantury , ze sie wypieram itd. Co sie okazało !! ano jest ktos co ma taki sam meil na wp . takie samo imie nazwisko , róznica jest tylko taka , ze jak jak mam imie i nazwisko pisane razem np. jankowalski@wp.pl tak ten ktos ma jan. kowalski@wp.pl i tu była pomyłka

Gość odpowiem......
niemamsilybyjuzzyc...wg mnie Twój mąż powie teraz wszytko byle tylko się wybielić ....nie spotkał się ?...nie pisał ?...więc skąd taka treść smsów ?

Gość po pierwsze
To nie takie proste wywalić go z domu i złożyć papiery rozwodowe. Tylko na forum można tak radzić, a w życiu tak prosto nie jest. Ja nie wiem co bym zrobiła. Dlaczego faceci szukają przygód na boku? I nie ma co tu oskarżać, że to kobieta się zaniedbała więc on nie miał innego wyjścia. Jakby kobiety zdradzały mężów jak ci się zaniedbają to chyba by w ogóle nie było szczęśliwych małżeństw. Facetom wolno puszczać bąki przy ukochanej, obsrywać kibel i go potem nie myć itd., a kobieta jak chodzi po domu w dresie to fleja?

Gość matacz..
niemamsilybyjuzzyc ogolnie 7lat ze soba w tym 3 malzenstwo ------------------ jak to rozumiec ? jestes 3 raz zamezna ?

Gość zamierzasz sie z nim rozwiesc
alez ty matacz jestes głupi :O stary głupiec

Gość matacz..
na czym polega moja głupota ? jak bys to jeszcze umiała napisac - ale nie sadze , to było by fajnie

Gość ,,,no i co,,,
matacz.. malo prawdopodobne aby zaszla tu taka pomylka o ktorej piszesz, nie ma po co bronic tego typa. dran zamiast byc oparciem zonie ktora leczy sie z depresji, zabawia sie z "przyjaciolka" :/

Gość przykre to,ale prawdziwe
ja bym sprawdziła te delegacje,on i tak się nie przyzna powiedział,że za bardzo z nia nie pisał..śmieszne!ale pisał do niej Możliwe,że ustalił już nią wersję znajomości i tego będzie się trzymał.Nie daj się zwieść.

Gość niemamsilybyjuzzyc
tak 3 lata po slubie ogolnie 7lat ze soba Jezu jak on mnie oklamuje mowi,ze jej nie odpisywal bo nie wie o co jej chodzilo a ja widzialam w wysylanych,ze po jej zalach i uteskieniach on ospisal jej "bedzie ok" wiec chyba jasne,ze cos ich laczy

Gość po pierwsze
Może powinnaś zażądać zakończenia tej znajomości. Bez dowiadywania się jak było naprawdę. To nic nie zmieni a tylko będzie bolało. Jeśli umiesz wybaczyć. Ale rozwód od razu to tez nie najlepsze rozwiązanie.

Gość tak to juz jest.....
Po pierwsze facet nigdy sie na poczatku nigdy nie przyznaje do niczego,nawet jak mu bedziesz przedstawiac dowody pod nos.Wyobraz sobie,ze ja odnalazlam u mojego bylego meza stare dokumenty swiadczace otym ,ze byl zonaty 3razy,a nie 2 jak mi mowil,na poczatku sie wypieral tego,nawet jak mu mowilam,ze mam przed nosem niezbite dokumenty. On cie zdradza,i niemysl inaczej,oczywiscie wypierdol go,jak bedzie wracal i blagal na kolanach,to mozesz wybaczyc jezeli tylko jestes na tyle silna.Bo moim zdaniem u kazdego kiedys przyjdzie taki czas,gdzie pojawi sie ta inna lub inny

Gość matacz..
ujme to tak , faceci to kretyni ! jak mozna miec ustwiony telefon by zapisywał jak wysłane sms-y tak przychodzace ! No rany to po prostu głupota !!!

Gość niemamsilybyjuzzyc
mysle,ze bycie ze soba nie jest juz mozliwe, nie ukladalo nam sie ostatnio najgorsze,ze on ciagle mowil mi jak mnie kocha i sprawy lozkowe sie ukladaly wiec nigdy bym nie wpadla na to,ze ma kogos..........

nie chce mi się czytać całego wątku - ale czy facet na pewno coś przeskrobał... bo ja też czasem dostaję od byłych (zwłaszcza od jednej) smsy, które gdyby moja kobieta zobaczyła, to mogłaby się wściec, ale co ja mam na to poradzić?