Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jest to zdrada

zazdrosna siostra męża

Polecane posty

Gość nie jest to zdrada

miała miejsce zabawna sytuacja Siostra mojego męża jest ode mnie starsza 6 lat - to typ dziewczyny zawsze umalowanej, wyfarbowanej, lubiącej drogie ciuchy i dodatki Mi jej styl się średnio podoba, ale nie jest jakiś brzydki. Ja jestem z naturalnych - włosy od urodzenia jeden kolor, nie maluję się itd (chyba lenistwo:D) Jednak nie mam potrzeby - bo włosy mają fajny ciemny kolor, są długie, proste i naprawdę zdrowe (ale o to nie trudno jak się nie prostuje, nie farbuje itd.) oprawa oczu też ciemna No i ta zabawna sytuacja dotyczy właśnie włosów: najpierw mi szwagierka insynuowała, że długie są niemodne, że grzywki i cieniowania sa modne, potem "a kolor ci sie nie nudzi, tyle lat ten sam ja bym nie wytrzymala" Potem "dlugie wlosy to takie dziewczynki ze wsi nosza" Ja w sumie na to nie zwraclam uwagi, bo jakos jej nie powazam za bardzo i nie licze sie z jej zdaniem. Ale swiadkiem jednej z takich wypowiedzi byla moja kolezanka i potem mi powiedziala: ze mam chamska i zazdrosna szwagierke uwazacie tak samo ? bo ja głupia :) nie zwracalam na to uwagi i nie analizowalam (ale to chyba przez podejscie do niej - ogolnie mam ją w d... a kontakt mam bo to siostra meza)

Gość bbbbbboli
albo jest zazdrosna albo faktycznie wyglądasz jak wieśniara,a ona chce ci to dać delikatnie do zrozumienia

i tak cię to boli? ogolnie mam ją w d... a kontakt mam bo to siostra meza" yhyyy akurat :D

Gość nie jest to zdrada
no mam d .... tylko to zdarzenie mi unaoczniło fakt, że nie zwracając uwagi na kogoś i nie licząc się z nim mogę czasem nie zobaczyć, że mam wroga , który może mnie skrzywdzić (nie mowie o szwagierce, tylko ogolnie taka refleksja na przyszlosc) ps nie wygladam jak wiesniara uwierz mi :)

Gość bbbbbboli
może wyglądasz, może nie, ciężko wyczuć

Gość nie jest to zdrada
no i jesli z opinii nt. okaże się, ze w odczuciu wiekszosci osob to zazdrosc to bede wiedziec, ze robie blad nie zwracając uwagi na pewne zachowania

Zazdrośnica. Ja też mam podobne doświadczenia z siostrą narzeczonego :-D Odpowiedz jej coś w stylu "moj mąż uwielbia moje włosy i to jest dla mnie najważniejsze" albo "Czy przypadkiem nie powinnaś już zafarbowac odrostów?" :-D

Gość nie jest to zdrada
bbolii:D ja nie wyczuwam - gust każdy ma inny Może dziwczynie z dyskoteki sie nie spodobam, bo nie mam tipsow, ostrego blondu czy czerni Ale ogolnie i obiektywnie rzecz ujmując jestem atrakcyjna Tyle, ze nie robie z tego powodu wielkiego halo Bo to sprawa czasowa Za 20 lat i tak niewiele z tego zostanie

"Ja w sumie na to nie zwraclam uwagi, bo jakos jej nie powazam za bardzo i nie licze sie z jej zdaniem. " - tak, tak nie zwracasz zupelnie uwagi dlatego jestes w stanie przytoczyc jej slowa i zakladasz temat na kafe. generlanie czekasz az ci ktos napisze "olej zazdrosna szwagierke, jestes naturalnie piekna, cudowne sa takie niefarbowane dziewczyny"...

Gość moskala
wiesz równie dobrze jak zazdrość to może być i coś innego. może ta osoba już tak ma? że wszystkim chce doradzić itp. (nawet jeśli może to brzmieć i/lub być złośliwe) a zresztą co za różnica? czujesz się dobrze w swojej skórze to chyba powinno ci to zwisać? a może faktycznie lepiej byś wyglądała jakbyś od czasu do czasu zrobiła się na bóstwo ( delikatny makijaż dodaje uroku każdej kobiecie)

Gość nie jest to zdrada
uwazasz sugar kane, ze powinnam reagować? nie reaguje na takie wypowiedzi, bo mam zasade: ze jak ktos sie dla mnie nie liczy to mi sie nie chce nawet z nim dyskutowac czy klocic czy zwracac uwage Moze to kolejny blad w postepowaniu ..

Gość bbbbbboli
ciągle podkreślasz "nie liczy się dla mnie", a przeżywasz jak mrówka okres... :O

Gość nie jest to zdrada
czizas pamietam dokladnie jej slowa, bo sytuacja miala miejsce niedawno A po drugie mam bardzo dobra pamiec (wycwiczona niestety ;) nauka) Ale nie wiem czy moge to traktowac jak dobrą radę - bo z grzywką wygladalabym gorzej :) A co do makijazu - len ze mnie Nie oczekuje pochwal jak to czizas ujela, wiem ile jestem warta i temat nei tego dotyczyl ...

Ja reagowałam i teraz już nie mam problemu z siostra mojego narzeczonego. Parę razy delikatnie się wyzłośliwiłam i skończyło się jej głupie gadanie. Teraz mi nie dogryza bo wie, że nie wyjdzie jej to na dobre :-)

"czizas pamietam dokladnie jej slowa, bo sytuacja miala miejsce niedawno A po drugie mam bardzo dobra pamiec (wycwiczona niestety nauka)" - a czyli jeszcze mamy dodac ze masz wspanialy umysl i jestes sumienna ;)

Gość nie jest to zdrada
przezywam jak mrowka okres :D, bo w obecnosci osoby trzeciej kolezank iwyszlo to glupio I nie wiem czy nie robie bledu nie reagujac na takie wypowiedzi Przeczytajcie prosze moje pytania Nie brzmia one: czy lepiej wyglada naturalna dziewczyna ? ....

Gość nie jest to zdrada
czizas rozum sobie jak chcesz Pytania byly zadane okreslonej tresci, nie prosze tu o ocene czy analize moich cech tylko postepowania

Gość bbbbbboli
tak, jesteś sierota, skoro pytasz o takie pierdoły nas, zamiast zapytać siostrę swojego męża o co jej cho. :O

Gość nie jest to zdrada
dzieki, bboli o konkretna odpowiedz :) niekoniecznie musi mi sie tresc podobac, ale o cos takiego mi chodzilo pozdrawiam sierota :D

Gość taki jeden Tomek
moim zdaniem dobrze robisz, olewaj to i tyle, po kiego jakies konflikty:D

Gość nie jest to zdrada
hmm no chyba kazdy sugar, bboli i Tomek ma trochę racji :)

Gość pokorna sikora
ja mysle, ze ona jest zazdrosna A jak to traktujesz to twoja sprawa Ale jak ci wejdzie na glowe? moze ona mysli, ze sie jej boisz? ps. ile ta siostra ma lat? chyba jakas mloda siksa, ze takie durne zachowania

Gość nie jest to zdrada
nie jest siksa Ma 35 lat a co sobie mysli to nie mam pojecia

Gość bo ma rację.......
znam taka jedna "aturalną" włosy niezadbane, w kitkę nosi i nic z nimi nie robi, nie maluje się, brwi niewyregulowane, nazywa siebie "sote" a wyglada jak prosta dziołcha ze wsi....

Gość agsg
nie dbasz o siebie brwi masz krzoki brzydka jestes i tyle