Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaktuska88

Seks mu się znudził

Polecane posty

Gość Kaktuska88

Mam problem z moim partnerem. Jesteśmy ze sobą 4 lata, od 3 współżyjemy. Kiedyś był on wręcz niewyżyty. Mógł to robić codziennie kilka razy pod rząd. Teraz od jakiegoś czasu zaczęło się psuć. Jest raz na 2 albo nawet 3 tygodnie. Nie mieszkamy razem jednak częściej śpi u mnie niż u siebie. W dzień prędzej mu się zdarzy próbować do mnie się docierać. Bzika na punkcie moich piersi nadal ma. Ale gdy kładziemy się spać to po prostu kładzie się przytula i zasypia.;-( zaczęło mnie to niepokoić. Kiedy z nim rozmawiałam mówił że już go to tak nie ciągnie, znudził mu się seks. Na moje pytanie że może chciałby spróbować z kimś innym zaprzecza. Mówi że to nie tak. Że nadal mu się podobam. Nie wiem sama co o tzn mam myśleć.

Gość do Kaktuska88
Skończyłaś ? To spuść wodę, bo śmierdzi.

Gość MOZE MA HIPOGONADYZM
CZYLI ZA NISKI POZIOM TESTOSTERONU A CZY JAK SIE RANO BUDZI MA EREKCJE SAMOCZYNNA ? JESLI NIE MA, TO NAPRAWDE WERSJA POWYZEJ JEST MOZLIWA, A WIEC JEST CHORY

Gość Kaktuska88
On jak się obudzi to ma erekcję samoczynną. Np. w tamten poniedziałek spaliśmy przy otwartym oknie. On przez okno tak rano trysnął spermą, że opryskał 72 letnią sąsiadkę z sąsiedniego bloku. Sąsiadka akurat była na balkonie.

Gość Kaktuska88
Zapomniałam napisał, że mam małe piersi - rozmiar 2.

Gość do Kaktuska88
Czy jesteście już po ślubie kościelnym ?

Gość bibee
Nie znam wiele par, które mieszkają po ślubie osobno :P

ja pierdole :D niemoge :D ale macie problemy... gość pewnie jest zmęczony, a Ty mu pewnie jeszcze zamiast dać odrazu to go kokietujesz przez pare godzin, on nie ma siły i pada na ryj... to nic nowego...

urozmaić seks z nim, bo mu sie kompletnie znudzisz. Kup kamasutre i np. codziennie inna poza. Jak lubi anal daj mu pupcie itp pomyśl sama