Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę się nauczyć

JESTEM ZIELONA - NAUCZCIE MNIE

Polecane posty

Gość chcę się nauczyć

Mam 18lat i dopiero rozpoczynam swoją przygodę z seksem. Jako że do wszystkiego staram się podchodzić profesjonalnie tak do seksu też. Ponieważ w głowie buszuje mi tysiące pytań postanowiłam je sobie uporządkować a Was (zarówno mężczyzn jak i kobiety) prosić o udzielnie i odpowiedzi. Będę za nie naprawdę bardzo wdzięczna 1.Podaj swoją płeć:) 2.Na co mężczyźni najbardziej zwracają uwagę u kobiet. Zarówno z charakteru jaki i wyglądu. Chciałabym się dowiedzieć co mogę zrobić aby podobać się bardziej. 3.Jakie formy pieszczot sprawiają Ci największą przyjemność i jak je wykonać najlepiej - tutaj kilkuzdaniowa w miarę szczegółowa instrukcja 4.Czy faceci w ogóle są w stanie dochować wierności? 5.Jakie są najwrażliwsze punkty na Twoim ciele? 6.Czy naprawdę przez 90% czasu ludzie myślą o seksie?:P 7.Czy zaskakiwanie mężczyzny w łóżku np. przez przyniesieni jakiegoś erotycznego gadżetu jest mile widziane czy raczej odpierane jako wyraz nadmiernej bezpruderejności? 8.Czy lubisz aktywne w łóżku kobiety/mężczyzn? 9.Jaka był najfajniejsza rzecz jaką kiedykolwiek robiłeś i możesz mi polecić bo było super?:) np. seks na stole kuchennym albo jeszcze coś innego:) 10.Czy istotną kwestią są takie rzeczy jak bielizna świeczki zapachowe i ogólnie nastrój? 11.Jakie jest Twoje stanowisko jeśli chodzi o dziewice, to zaszczyt się z nią kochać czy może to strata czasu bo trzeba ją wszystkiego uczyć? Z góry dziękuję za pomoc

Gość dfdswgfg
11. strata czasu

Gość Czemu mu stoi rano?
1. kobieta 2. nie wiem ale wydaje mi sie ze na cycki i dupe 3. lubie jak mi robi palcowke ;p albo minetke ale tak energicznie 4. są 5. cipka 6. nie, ja mysle ok 1% 7. dla mnie jest 8. mezczyzn, sama wole byc bierna 9. pieszczoty pod sklepem w biały dzien 10. tak i to bardzo 11. nie wiem, moj mowi ze strata czasu.

1. Kobieta 2. Gardzę ludźmi, którzy zadaja takie pytania. Bedziesz sie zmieniała bo komuś sie podoba to a innemu tamto? Gdzie miejsce na prawdę? Przed sobą nie uciekniesz, będziesz sie tylko ścigała z kłamstwami. 3. To co mi sprawia przyjemność, podnieca niekoniecznie będzie fajne dla Ciebie. Indywidualność. 4. Tak. 5. Kark, szyja, piersi, nadgarstki O tym najważniejszym wspominać nie muszę. 6. Nie. 7. Zależy od mężczyzny. 8. Tak. 9. To zbyt cudowne i intymne, żeby o tym opowiadać na kafebagnie. 10. Tak. 11. Skąd mam wiedzieć? 12. Zamiast rozkminiać na temat dupczenia weź sie za książki. Pozdrawiam.

typowe polactwo. odpowiedzieć chamsko jak tylko możliwe. za to ja odpowiem jak człowiek... spoko żedopiero w wieku 18 lat zaczynasz tą przygodę a nie jak niektóe panny nawet 14... 1. mężczyzna 2. kobieta musi o siebie dbać, mam namyśli podstawowe czynności, nie musi być wychudzona jak modelka. ja zwracam uwage na czyste włosy, paznokcie u rąk i stóp, zadbane stopy, świeży oddech, ogolone pachy... wbrew pozorom codziennie można zobaczyć laskę która nie zwraca uwagi na to co napisałem wyżej. charakter: wystarczy że jest mądra rozważna i nie jest naiwna.. 3. przedewszystkim ja lubię lizać i ssać. cipkę sutki szyję brzuch najlepiej wszystko. robię to długo i namiętnie, zawsze mam czas. jesli biorę to lubię lody, ssij go powoli, delektuj się, liż moje sutki, masuj moje plecy, mocno... 4. są, zazwyczaj wtedy gdy widzą że Ci na nim zależy, że dajesz tyle ile dostajesz... 5. brzuch, plecy, kark, uszy 6. z odpowiednią kobietą 99%, w towarzystwie byle kogo 0% 7. u mnie jest to mile widziane, daj pobawię się nim, włożę go delikatnie tam gdzie pozwolisz.. 8. to jest bardzo ważne o ile nie najważniejsze 9. seks w pociągu w ostatnim przedziale, obmacywanie w pracy 10. to pomaga, ale bez tego można się obejść... 11. zaszczyt, a najlepiej jeśli zostanie już ze mną taka na całe życie

Gość lizak1001
1.Podaj swoją płeć Mężczyzna. 2.Na co mężczyźni najbardziej zwracają uwagę u kobiet. Zarówno z charakteru jaki i wyglądu. Cycki i dupa. Jeszcze włosy są ważne. Muszą być zadbane. 3.Jakie formy pieszczot sprawiają Ci największą przyjemność i jak je wykonać najlepiej - tutaj kilkuzdaniowa w miarę szczegółowa instrukcja Ja lubię jak mi się robi: Masowanie pleców, pośladków. Przesuwaniem językiem po plecach. Ssanie sutków. 4.Czy faceci w ogóle są w stanie dochować wierności? Jak najbardziej. Znam takich wielu. 5.Jakie są najwrażliwsze punkty na Twoim ciele? Zdecydowanie plecy. 6.Czy naprawdę przez 90% czasu ludzie myślą o seksie? Nie. Ludzie z pasją, zainteresowaniami, hobby myślą o seksie znacznie rzadziej. 7.Czy zaskakiwanie mężczyzny w łóżku np. przez przyniesieni jakiegoś erotycznego gadżetu jest mile widziane czy raczej odpierane jako wyraz nadmiernej bezpruderejności? Bardzo mile widziane. 8.Czy lubisz aktywne w łóżku kobiety/mężczyzn? Tak. 9.Jaka był najfajniejsza rzecz jaką kiedykolwiek robiłeś i możesz mi polecić bo było super? np. seks na stole kuchennym albo jeszcze coś innego Seks po kilku dniach przerwy jest zawsze najfajnieszy. Polecam nie uprawiać seksu zbyt często. 10.Czy istotną kwestią są takie rzeczy jak bielizna świeczki zapachowe i ogólnie nastrój? Bielizna tak. Świeczki i inne pierdoły są nieistotne. 11.Jakie jest Twoje stanowisko jeśli chodzi o dziewice, to zaszczyt się z nią kochać czy może to strata czasu bo trzeba ją wszystkiego uczyć? Ani zaszczyt ani strata. Jak na żonę to tylko dziewica.