Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu mu stoi rano?

Czemu mojeju stoi jak sie obudzi rano?

Polecane posty

Gość Czemu mu stoi rano?

jwt. On ma 21 lat i nie za czesto sie kochamy. Nie wiem czym jest to spowodowane, wytłumaczcie

Gość program fajny ale
to normalne faceci tak maja:)

Zawsze im rano stoi, dlatego tez wiekszosc facetow rano ma najwieksza ochote na seks. a czemu.. pewnie sami nie wiedza :D po prostu stoi i domaga sie seksu :D

kobieto 21-Problem zaczyna się wtedy jak facet nie ma czym zapłacić to wtedy wie że może domagać się ile wlezie a i tak gówno dostanie.Z babą czy bez i tak trzeba na ręcznym popierdalać bo kasy zabraknie, wszystko kiedyś się kończy oprócz mody na sukces.:O

hehe tak jest i już. moze jakies sny mają faceci czy cos ;P ja osobiscie snów nie pamietam

Gość /.........................../
Nie pierdol glupota idiotko: " [zgłoś do usunięcia] k.kobieta21 Zawsze im rano stoi, dlatego tez wiekszosc facetow rano ma najwieksza ochote na seks. a czemu.. pewnie sami nie wiedza po prostu stoi i domaga sie seksu" ---zanim napiszesz podobne dyrdylaly to moze sie najpierw walnij ze dwa razy czyms ciezkim w swoj glupi baniak. Oczywiscie jak na glupie facetki przystalo-zameski glos-no nie.To takie facetskie-gadac za faceta.Tyle ze takze kretynskie. Co do meritum-to ze stoi rano-to znaczy ze facet ma dobre libido.Nie ma to NICZEGO WSPOLNEGO Z JAKAS CHECIA SEKSU RANO!!!!!Prawie zaden z nas NIE MA CHECI NA SEKS RANO !!!Wiec nie sluchaj idiotek.My tez lubimy NASTROJ odpowiednie przygotowanie !!! Staje nam jeszcze w kilku innych sutuacjach.Zjawisko to dotyczy tylko i wylacznie mezczyzn ktorzy maja dobry poziom libido czyli sa sprawniejsi seksualnie od tych co maja poziom przecietny libido. Tobie-autorko tej kretynskiej wypowiedzi-chcialbym tez przypomniec co"WY MACIE" A DO CZEGO SIE NIE PRZYZNAJECIE!!! Tak jak nam staje-WY SIE MOCZYCIE !!! "One tak maja".Same nie wiedza dlaczego.

Gość stoi bo mu się szczać chce
ot i cała tajemnica, natura tak chce....

Gość ale denne pytanie
czysta fizjologia, rano jest najwyższyy poziom testosteronu we krwi a oprócz tego pełen pęcherz ponoć naciska na prostatę czy jakoś tak no i wacek stoi..... wacek może też stawać spontanicznie przy nagłych ruchach, gdy jest pocierany czy uciskany przez ubranie i w innych najmniej spodziewanych momentach

Gość stoi bo mu się szczać chce
martyna, weź ty cmoknij w dupę ojca Rydzyka, co?

Gość /.........................../
co do tego; "ale denne pytanie czysta fizjologia, rano jest najwyższyy poziom testosteronu we krwi a oprócz tego pełen pęcherz ponoć naciska na prostatę czy jakoś tak no i wacek stoi..... wacek może też stawać spontanicznie przy nagłych ruchach, gdy jest pocierany czy uciskany przez ubranie i w innych najmniej spodziewanych momentach"le poza tym -sny erotyczne." ........................................... Ucisk na pecherz-ja raczej bym sie z tym nie zgodzil.Mi czesto stoi bez tego.Zatem wiem to z praktyki. Pocieranie-hm.Przez spodnie.A jak ty sobie to wyobrazasz?Spodnie lataja facetowi jak choragiew?Czy jak?Ucisk spodni NAPEWNO NIE POWODUJE erekcji.Jakie to sa te niby najmniej spodziewane momenty-bo jakos u mnie nie zauwazylem takowych.Raczej zdecydowanie wiem kiedy moze mi stanac.Wiec zawsze sie tego spodziewam. Chyba nastepna facetka sie wymundrza..... A ja za chwile wam napisze jakie sa te pozostale momenty w ktorych staje facetom z duzym libido.Najpierw moze sie posmiejemy.....

Poranne erekcje są jak najbardziej normalne, świadczą po prostu o "zdrowiu seksualnym" mężczyzny. A libido rano to inna historia, ale prawda, że faceci mają wtedy większą ochotę na seks niż wieczorem.

Gość emi27l..
Co do meritum-to ze stoi rano-to znaczy ze facet ma dobre libido.Nie ma to NICZEGO WSPOLNEGO Z JAKAS CHECIA SEKSU RANO!!!!!Prawie zaden z nas NIE MA CHECI NA SEKS RANO !!! hahahahahahahahaha tys chyba jakis dziwny, faceci wlasnie rano maja zawsze wieelka ochote i ze jak sie budza to stoi to normalne

Gość xxxzzzzxxx
mmu mezowi tez rano stoi, i tez ma ochote z rana, czasem to wykorzystujemy czasem nie:))

Gość bbj
mojemu tez czesto stoi z rana i zawsze sie do mnie dobiera..nawet czasami potrafi mnie obudzic zeby zaruchać

Jest to oznaka dobrej kondycji faceta i jego interesu. Zamiast się zastanawiać i martwić - ciesz się i korzystaj ;)