Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orbitreka

Dziś znów wyląduję w łóżku z byłym...

Polecane posty

Gość orbitreka

Nie dam rady się opanować. Poprostu nie potrafię odmówić. Kocham.

Gość Medeline
nie szanujesz się... Skoro nie potrafisz się opanować to po co się z nim widujesz?

Gość orbitreka
Będe starał się powstrzymać. Dlaczego? Dlatego,ze tylko na takich spotkaniach mogę poczuć jego bliskość :(

Gość Medeline
Wg mnie jesteś uzależniona... Miej kobieto troche klasy. Jeśli on cię nie chce (tak wnioskuję) to po co się płaszczysz?

Gość miala zona meza
plaszczy sie bo pewnie nie ma swojego zycia a on to pepek jej swiata..

Jesteś dorosła i sama odpowiadasz za swoje postępowania więc przestań za przeproszeniem chrzanić że nie możesz. Po co sama sobie kłamiesz, TY NIE CHCESZ, ty liczysz ze to coś zmieni. Więc jaki jest sens dyskutować z kimś kto nie potrafi swojego postępowania zmienić wmawiając sobie i innym że to go przerasta. "Nie mogę" to dobre alibi dla wszystkiego, taka ściereczka na sumienie. Ludzie, którzy nie podejmują działań zadowalając się wmawianiem sobie niemocy i tłumacząc tym swą bierność nie są godni przytulenia i pogłaskania po główce ale pogardy i solidnego kopa w cztery litery i dwa pośladki.

Gość orbitreka
Mam faceta,ale ciągnie mnie do tamtego. A jeśli to będzie tylko spotkanie i do niczego nie dojdzie,on będzie pewnie zszokowany,to chyba tak będzie najlepiej. On nie mówi o byciu razem. On w ogóle na temat związku nie schodzi. Poprostu.

Gość Medeline
I jeszcze masz faceta? Dziewczyno weź się otrząśnij i chociaż zerwij z obecnym, miej trochę cywilnej odwagi... Nie schodzi, bo cię nie chce... Pogódź się z tym.

Gość nie martw się...
zawsze będziesz mogła się wyżalić na kafeteryjnym folrum i winą za swój żałosny żywot obarczyć zlych mężczyzn i przewrotny los.

Gość żadne cudo
Forum kafeteryjne roi się od "byłych". Kobitki piszcie normalnie (czyt. prawdziwie). Facet kopnął mnie w dupę a ja i tak......... I nie bierzcie się za następnych facetów dopóki wasi "byli" rzeczywiście nie staną się tylko częścią waszej przeszłości.