Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka234432

gra erotyczna

Polecane posty

Gość margaretka234432

Hej:) Wymyslacie czasami jakies gry erotyczne;)? Zbliza sie moja rocznica 13 miesiecy bycia razem...i chce czegoś sympatycznego na wieczór:) Myslalam o zamianie milionerów w nieco bardziej erotyczna wersję...tylko nie wiem co mógłby mój chłopak dostawac w nagrode...pytania chce podzielic na dwie grupy- takie ogólne i takie dotyczace mnie...jesli odpowie poprawnie- od razu nagroda...i co by moglo byc tym milionem:)? Myslalam o striptizie ale na razie nie jestem na to gotowa;) Macie jakies pomysły:)? Piszcie o swoich doswiadczeniach:)

Gość margaretka234432
Nie wierze ze nikt nie ma pomysłu...na pewna sa tutaj kreatywne dziewczyny:)

Gość MILIONEREK
najlepszą nagrodą dla twojego mena będzie FISTING

Gość nupek
margaretka234432 najlepiej kup gre specjalnie do tego zrobioną i po kłopocie. Na allegro jest tego pełno.

Gość Yygoor
impka.com - jest właśnie odpowiedzią na twoją potrzebę. To gra oparta na zasadzie monopoly, z zadaniami eortycznymi. Po zalogowaniu ściągasz darmową wersję i możecie grać. Jeśli macie odwagę możesz zaprosić znajomych aby dołączyli, gra w kilka osób bardziej ekscytuje

zdecydowanie striptiz. wskocz w sexowne laszki i zatancz dla niego, kus go i prowokuj to cie zje zywcem :D

Gość filon_FFF
najlepszą nagrodą rangi "milion" byłaby zgoda na jakąś jego zachciankę na którą dotychczas się nie zgadzałaś. Możesz też zgodzić się na jego zachciankę "w ciemno", ale lepiej (mniej ryzykownie i bardziej ekscytująco) ustalić coś konkretnego. Jak ma odpowiadać milionowi to jednak wysilić się trzeba bardziej. Jak gra erotyczna to striptis chyba jednak znacznie prędzej, może nie całkowity za jednym razem. Za milon proponowałbym pokaz masturbacji - zwykle partnerzy udają że tego nie robią lub się wstydzą. A to świetna lekcja jak stymulować partnera, przy okazji świetne widowisko, faceci uwielbiają obserwować jak ich partnerka bawi się swoim ciałem. jak zahamowania to drink przedtem i do dzieła - w końcu nagroda musi być okazała.