Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man1234

problemy z tłuszczykiem

Polecane posty

W niedługim czasie szykuje się sex z dziewczyną. Mój problem polega na tym, że nie widziała mnie jeszcze rozebranego, a mam trochę tłuszczyku m.in na brzuchu. Nie wiem jak na to zareaguje, bo sama jest szczupłą laską. Co o tym myślicie? Czy będzie jej to przeszkadzać?

Gość nie marudź
tylko idź na siłkę i pospalaj nadmiar balastu spot wyjdzie ci ma zdrowie

Skoro szykuje się seks, to chyba dziewczyna jest świadoma Twojej postury. Nic się nie martw, będzie dobrze. A jeśli naprawdę tak bardzo Ci to przeszkadza, to idź na siłownię i po problemie.

Gość simkakao
mi tam bynajmniej by nie przeszkadzalo : )

Gość kiiiiciiaaa
hej:) a dlaczego mialoby przeszkadzac. Faceci z tluszczykiem sa cuuudowni. Naprawde slodcy. niczym sie nie przejmuj, napewno sie przytulaliscie ;) i domysla sie co tam masz.....

1 jedz mniej 2 nie siłownia tylko ćwiczenia areobowe (bieg rower pływanie skakanka) 3 jedz mniej 4 jedz kur*a mniej !!

Gość lizak1001
Siłownia nie służy odchudzaniu. Temu służą ćwiczenia aerobowe (min 30 min.) i dieta z małą ilością węglowodanów. Osobiście uważam, że dziewczynie nie będzie przeszkadzać.

a ja się założe że jej się to podoba hihi nie odchudzaj się kobieta czuje się bezpiecznie przy takich słodkich misiach

Ja tesz nie lubie partneruw z nadmiarem tkanki tłuszczowej. To jest ochydne i wstrentne. Z takimi partnerami seks jest całkowicie do bani.

Gość jakis typ
na salne gon.... moze sie nieco wytopisz :))

Gość fgggfy
lizak-geniuszu fitnesowy owszem siłownia bardzo służy odchudzaniu- najłatwiej się chudnie łącząc ćwiczenia siłowe z aerobowymi. nie wspominając o tym, że mięśnie(jak już się je ma) zużywają więcej kalorii niż sadło. autor bądź mężczyzną- 'tłuszczyk', 'sadełko' itp, to może mieć panienka, więc nie wdzięcz się do nas- spieszczając słowa nie uczynisz nadwagi słodką i uroczą. a jak chcesz opinii to proszę bardzo- dla mnie 'tłuszczyk' u faceta jest obrzydliwy i nie wyobrażam sobie seksu z kimś takim. mogłabym napisać powieść o tym jak bardzo mnie to brzydzi, ale nie chcę cię dołować, poza tym nie ma to sensu, bo zaraz zlecą się tu takie, co zaczną mędzićić o tym jak uwielbiają swoich misiaczków i ich sadełko, utwierdzając cię w samozadowoleniu. a twoja dziewczyna wie jak wyglądasz, więc nie masz się czym martwić, bo najwyraźniej liczy się dla niej piękno duchowe