Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ludzieludziepomocy

ludzie pomocy! tak, czy nie? wpisujecie!

Polecane posty

Go艣膰 ludzieludziepomocy

bo nie wiem, czy i艣膰, czy nie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak!!!!
:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale gdzie masz isc???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie idz , tylko skacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
noooo, ratowa膰 zwi膮zek :/ waham si臋, czy i艣膰 na spotkanie, czy nie i艣膰. po kilku latach przestali艣my si臋 kompletnie dogadywa膰. co rozmowa, to k艂贸tnia i nie wiem, czy i艣膰 dzisiaj na spotkanie (kt贸re zreszt膮 sama zaproponowa艂am) i znowu rozmawia膰, czy odpu艣ci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
skaka膰 nie b臋d臋 :D facet nie wart mego skoku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulka brzydulka
jak go kochasz to id藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
no w艂a艣nie, 偶e nie wiem, czy kocham. niby tak, ale czy jak cz艂owiek kogo艣 kocha, to si臋 ci膮gle na niego w艣cieka? 偶eby nie by艂o, z obu stron jest tak samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spotkanie - rozstanie
najlepiej, po co macie si臋 szarpa膰 ze sob膮 nawzajem ?? Bez sensu, szkoda 偶ycia na takie co艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
ech no w艂a艣nie. dawno powinni艣my si臋 rozsta膰, ale jako艣 nie potrafimy. taki 偶uraw i czapla. jedno chce, to nie chce drugie. jak si臋 go dzi艣 spyta艂am, czy si臋 rozstajemy, to mi powiedzia艂, 偶ebym sobie monet膮 rzuci艂a. potem zaproponowa艂am spotkanie i rozmow臋. a teraz si臋 waham. mam p贸艂torej godziny na podj臋cie decyzji. rozum m贸wi, 偶eby mu napisa膰, 偶e rzuci艂am monet膮 i 偶e odchodz臋, ale serce wo艂a, 偶eby spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
tak, czy nie? zrobi臋, jak powiecie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spotkanie - rozstanie
Miej w serce i patrz w serce :) Id藕, porozmawiaj, ale lepiej chyba si臋 rozsta艅cie - spokojnie i kulturalnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Naj艂adniejsze to jest
dajcie sobie szanse... ale nie wiem czy co艣 z tego b臋dzie, jedno b臋dzie musia艂o i艣膰 na kompromis bardziej ni偶 drugie, a tego chyba 偶adne z was nie zrobi z tego co widz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
ja mam wra偶enie, 偶e jemu nie zale偶y, 偶e tylko ja to ci膮gn臋 to wszystko si臋 ju偶 tak popl膮ta艂o, 偶e nie wiem, czy si臋 uda odplata膰. kurcz臋 boj臋 si臋, 偶e jak p贸jd臋, to si臋 porycz臋, albo znowu si臋 pok艂贸cimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
????? moneta m贸wi, 偶e nie i艣膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
wiem, 偶e marudz臋, ale nie wiem, co robi膰馃槶 50 minut mi zosta艂o, a potem albo jeden tramwaj, albo drugi tramwaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mexxxxx
dziewczyno od ludzi uzalezniasz swoja decyzje? ktorzy tak naprawde nic nie wiedz膮. Skoro mowisz zrobisz jak mowimy.. to nie id藕. Bo widac Tobie w ogole nie zalezy. Poci膮gniecie ten zwi膮zek jeszcze miesiac i znowu bedziesz miala dylemat i艣膰 czy nie i艣膰, zosta膰 czy rozsta膰 si臋. Wi臋c je艣li masz takie podejscie to mysle, ze nie stworzycie udanego zwiazku. Bo trzeba chciec ratowac zwiazek, a nie rzucac moneta lub pytac obcych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
ech, masz racj臋, tylko widzisz, ja chc臋, ale do tanga trzeba dwojga :O nie id臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mexxxxx
tch贸rzy膰 nie ma co. Tak czy siak radz臋 i艣膰 i porozmawia膰. I zerwa膰 w cztery oczy.. mo偶e nie decyduj teraz w domu. Zobaczysz co on ma do powiedzenia. Je艣li Tobie jednak zale偶y to p贸jd藕. A po rozmowie zadecydujesz, zobaczysz co on ma do zaoferowania, co b臋dzie chcia艂 zmieni膰, jak on to widzi. Ale je艣li on m贸wi.. rzu膰 monet膮 to chyba wszystko jasne. Nie znam Was wi臋c nie wiem. Ale ja na wszelki wypadek je艣li bym kocha艂a to bym posz艂a.. I najwy偶ej zako艅czy艂a to normalnie po ludzku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mexxxxx
Ale ja je艣li zaczynam mie膰 w膮tpliwo艣ci czy by膰 z dan膮 osob膮 to znaczy, 偶e z mojej strony ju偶 jest koniec. Bo kochaj膮c nie mo偶na mie膰 w膮tpliwo艣ci. Mo偶na si臋 wkurza膰, k艂贸ci膰 taka kolej rzeczy, ale mie膰 w膮tpliwo艣ci czy chce si臋 by膰 ju偶 raczej 艣wiadcz膮 o ko艅cu. Je艣li macie to ci膮gn膮膰 tylko z przyzwyczajenia to chyba lepiej jak ka偶de p贸jdzie w艂asn膮 drog膮. Chyba ju偶 wyczerpali艣cie limit swojej cierpliwo艣ci. Ale to tak si臋 um贸wili艣cie, 偶e jak nie przyjdziesz to znaczy 偶e koniec, a jak przyjdziesz to jednak tak? Czy on te偶 ma poda膰 Ci swoj膮 decyzj臋 na tym spotkaniu czy to tylko Ty masz decydowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
mexxxxxx> ja si臋 tutaj pytam, co ma zrobi膰, bo ju偶 zg艂upia艂am i mo偶e znajdzie si臋 kto艣 m膮drzejszy, co mi powie, co robi膰. Albo najdzie si臋, kto艣 tak g艂upi, 偶e to ogarnie. Ja nie rozumiem. Nie wiem, czy warto w og贸le rozmawia膰, skoro ka偶da rozmowa, to walka, cios za cios. Id臋 z najlepszym nastawieniem, a po kwadransie mam ochot臋 mu urwa膰 g艂ow臋 :O id臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
dzi艣 si臋 pok艂贸cili艣my kolejny raz i potem zadzwoni艂am i powiedzia艂am, 偶e trzeba to w ko艅cu rozwi膮za膰- tak, czy siak, ale trzeba. I 偶eby艣my si臋 spotkali i porozmawiali. tylko, 偶e poprzednie pi臋膰set rozm贸w ko艅czy艂o si臋 niczym. dobra id臋. i sko艅cz臋, bo nie spos贸b si臋 tak d艂u偶ej m臋czy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzieludziepomocy
no wi臋c posz艂am. popatrzy艂am na niego i mi si臋 wszystko wywr贸ci艂o w 艣rodku na lew膮 stron臋 - ze z艂o艣ci, niech臋ci powiedzia艂am "cze艣膰" i sobie posz艂am. nie zatrzyma艂 mnie. koniec. the end :P

Udost臋pnij ten post