Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobiłam błąd...

PRZESPAŁAM SIĘ Z NIM BY GO ZATRZYMAĆ !! ??

Polecane posty

Gość Zrobiłam błąd...

Jestem po nieudanym trzyletnim związku..od tamtej pory nie potrafię sobie ułożyć życia. Ciągle trafiam na niewłaściwych partnerów lub na przygody,ale ostatnio przeszłam samą siebie . Kręciłam z fajnym chłopakiem w sumie mi odpowiadał po nie wiem ilu pomyłkach. W końcu doszło do spotkania tzn impreza . Troche za duzo wypilam i....sie przespalismy. Nie mam do tego tendencji absolutnie. Bo to dopiero mój 3 partner. Nie wiem co ja sobie wkrecilam...:// moze to,ze bedzie o mnie myslal straszni duzo bo daleko mieszka...moze go chcialam tym zatrzymac w jakis sposob..po prostu zrobilam błąd i wyszło jeszcze gorzej bo po tym co sie stalo nie mam z nim kontaktu..przestal pisac. Dlaczego.....:((

Gość zaskoczony szalenie tą informa
no, chłopak se r00chnął pusta szmatę, w sam raz przygoda na jedna nockę i spust poszedł do k0rewskiego wora :D

dlatego ze wie ze teraz jestes latwa. jakby mial o ciebie powalczyc to moze by zostal a tak dostal co chcial i bye

popełniłaś błąd - nie sypia się z mężczyznami tylko dlatego ...żeby go zatrzymać.

kochana! raz sie czuje czym sie przejmujesz:P nie ten to inny, poza tym przyjemnosc byla obustronna.. wiec nie czuj sie wykorzystana