Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abra_kadabra

Facet ktory nie zdradza-istnieje?

Polecane posty

Gość abra_kadabra

Znacie takiego ktory nie oglada sie za innymi,nie dał wam nigdy zadnych podejrzen,nie oglada sie za innymi,nie imprezuje,nie szlaja po pubach,knajpach,dyskotekach jezeli tacy istnieja to jakie maja wady?

Gość Piękna Agnieszko, czy będę
A ja taki jestem,ale marzę o lizaniu kobiecych stóp.

Gość sama prawda i tylko prawda
zapewne jest sparaliżowany i niedorozwinięty :)

Znam takiego jednego, jest najporządniejszym facetem jakiego znam i wątpię, by był drugi taki :P

Gość sa ale
sa niesmilali i takie cieple kluchy:classic_cool:

Tez takiego znam;)nie jest niesmialy,ani ciepla klucha wrecz przeciwnie:P On chyba nawet w myslach nie zdradza:)

Gość jine22
zabawne, ze kobiety zawsze mysla, ze wszystko wiedza o zyciu facetow. To ze ktos wyglada na porzadnego, jest spokojny i zachowuje sie wsrod znajomych porzadnie nie oznacza, ze nie ma ognistego romansu.

Gość Piękna Agnieszko, czy będę
Nie jest sparaliżowany ani niepełnosprawny, jest wykształcony i przystojny ( a przynajmniej ładny ), ale raczej nie pasowaliby do siebie z taką,która ma jakieś atawistyczne pragnienia o prawdziwym dwumetrowym twardzielu.

jine22 -moze i zabawne ale ani on spokojny ani porzadnie nie wyglada:P A zachowuje sie roznie:)Ma mnostwo wad ale tej jednej nie posiada-nie jest kobieciarzem

meska rzecz👄 oj poznalismy sie dosc doglebnie:Pi chyba z kazdej strony;) ksiedzem nie jest ale wiekowym gosciem

Gość brauda
tak..siedzi u mnie w pokoju ;)

Pewnie, że istnieje, to mój facet. Nie jest wcale ciepłą kluchą wręcz przeciwnie ma mnóstwo pomysłów i jest bardzo towarzyski, ale nie szlaja sie po klubach bo juz zwyczajnie z tego wyrósł .

nie imprezuje nie chodzi na dyskoteki (młody wiek od tego jest)xd to co ty chcesz miec mami synka zeby o 22 musiał byc w domu;p sama bys sie z nim wyrwał i zobaczyła ze dyskoteki to nic złego

HELELE to że facet nie chodzi do klubów nie musi oznaczać że mamisynek, z takich rzeczy można zwyczajnie wyrosnąć, są inne ciekawsze rzeczy niż szlajanie się po klubach.

ja nie mówie ze jak nie chodzi na imprezy to mami synek moze to tak zabrzmiało ale nie to miałm na mysli no ale od czego jest młodosc trzeba sie wyszalec a nie jak bedziesz myslec o slubie to on powie nie bo chce sie wyszalec a ma 25+