Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidoczna patrzy

CO MAM ZROBIC ZEBY O NIM NIE MYSLEC??? CO????

Polecane posty

Gość niewidoczna patrzy

Wysztko zaczelo sie kilka miesięcy temu. Zuwazyłam na sobie wzrok nieznajomego mężczyzny. Z początku nie traktowałam go poważnie mimo iż jest bardzo atrakcyjny. Sądziłam, ze juz więcej go nie zobacze. Myliłam sie, widujemy sie w autobusie. No i zaczął sie problem. Zawsze zwraca na mnie uwage, ja nawet nie potrafie spojrzec w jego kierunku (niestety, chorobliwa nieśmialosc). Mam wrazenie, ze on tez nie jest zbyt śmialy. Wiadomo, że nigdy się nie poznamy. Teraz nie moge przestac o nim myślec. Nie wiem jak go wymazac z pamięci. Najgorsze jest to, że wiem, o której moge go spotkac (jezdzi o stalych porach). Wiec jadąc do pracy wychodze tak zeby go spotkac. Z jednej strony nie chce go widywac z drugiej strony jesli nie widze go przez jakis czas zaczynam wariowac i w koncu wsiadam w ten sam autobus co on. To prowadzi do tego, ze spozniam sie do pracy (niestety, jego godziny troszke mi nie pasuja). Nie wiem, co zrobic zeby o nim zapomniec. Ta sytuacja mnie wykańcza. Po co On zaczał na mnie patrzec? gdyby nie to, nie zainteresowalabym sie nim. Teraz cieprie, a jemu pewnie wszystko jedno (jade z nim to sie gapi, nie jade to się nie patrzy). Co ja mam zrobic zeby o nim nie myslec????

Gość niewidoczna patrzy
Czy ktos potrafi doradzic?

Gość Olga0002222000
Hm... ale dlaczego chcesz o nim nie myśleć? Może to właśnie ten jedyny skoro ciągle siedzi w Twojej głowie? Spróbuj go zagadać a najlepiej uśmiechnij się do niego na początku :) Ja bym tak zrobiła bo lubię niedostępnych facetów. Tacy z reguły są porządni i nie są kobieciarzami. Pamiętaj, że gesty znaczą więcej niż 1000 słów :)

Gość niewidoczna patrzy
Dlaczego chce o nim nie myślec? Dlatego, ze sie nigdy nie poznamy. Ja nieśmiała on chyba tez. Nie jestem w stanie nawet się uśmiechnąc a co dopiero zagadac. Wstydze spojrzec sie w jego strone....A skoro sie nie poznamy, powinnam o nim zapomniec, tylo jak?

Gość Olga0002222000
Szkoda, że się nie przełamiesz. Może właśnie prawdziwa miłość ucieka Ci przed oczami... W zapomnieniu pomaga czas. Jeśli to trwa zbyt długo to znaczy, że coś do niego poczułaś. Zakochałaś się.

Gość taka-jedna-bez-pseudonimu
też tak myślę:) jeden usmiech nic nie kosztuje, a zdziałać może wiele..:-)

Gość Olga0002222000
Dokładnie:)

Gość Mam podobnie.............
tylko że moja sytuacja jest o wiele gorsza, bo chyba zauroczyłam się w koledze mojego chłopaka :O Wiem, że się we mnie kiedyś zakochał i ja zerwałam z nim jakikolwiek kontakt. Ze swoim chłopakiem jestem już pięć lat (on wie że co tamten do mnie czuł, zerwali znajomość ale znów zaczęli się dogadywać), więc w moim związku wszystko było ok póki nie poznałam Jego. To było jak jakiś strzał obuchem, nie umiem tego wytłumaczyć a przecież jestem już dorosła kobietą, nie w głowie mi jakieś szczeniackie numery. Dobrze że dzieli nas od siebie sporo km i Go nie widuję tak często. Jednak myślę o nim co jakiś czas chociaż nie chcę, chcę o nim zapomnieć, wybić sobie z głowy. Nie czuję się fer wobec chłopaka, czuję się jak szmata chociaż nie zrobiłam żadnego kroku w Jego stronę, nie dawałam żadnych nadziei. Sory że się tak rozpisałam i wtrąciłam swoją historię zamiast zainteresować się sytuacją autorki. Zrobiłabym wszystko żeby o nim zapomnieć, nigdy nie poznać

Gość niewidoczna patrzy
dziekuje za rady, pewnie sie nie odważe uśmiechnąc. W jego obecnosci dostaje paraliżu....Pewnie nie bede go juz tak czesto widywac musze wczesniej wychodzic zeby nie spoznic sie do pracy. Moze to dobrze.

Gość a ile on ma lat?

Gość niewidoczna patrzy
nie znam go, wiec tylko sie domyślam, pewnie ponad 20. Dlaczego pytasz?