Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MargFleur13

Kafeteriowa Wigilia.. co Wy na to?

Polecane posty

Gość MargFleur13

Jestem sama (owszem, jest TŻ, jest rodzina, ale jestem sama w swoich przekonaniach). Nie lubię świąt. A może jest tutaj ktoś, kto również nie lubi sztucznych uśmiechów i bzdurnych kartek od osób, które nie odzywają się przez cały rok? Zorganizujmy sobie normalną, ciepłą Wigilię. Zabierzcie ze sobą bliską osobę, psa, dzieci... Wynajmijmy salę lub zbierzmy się w jakimś mieszkaniu... Przygotujmy wspólnie potrawy, ubierzmy choinkę.. usiądźmy przy winku i porozmawiajmy o sobie. Jest tu ktoś kto myśli podobnie?

Gość i zabierzmy laptopy
:classic_cool:

Gość chyba cię pogięło
niedobrze mi na mysl o świętach i nie widzę rozwiązania w wynajmowaniu sali i urządzaniu wigilii, skoro ledwie mogę się wykręcić od tej własnej, wśród rodzinki i znajomych. Zaproponuj lepiej wyjazd do jakiegoś kraju, gdzie świąt się nie obchodzi, przynajmniej w tym czasie (najtaniej będzie do ruskich).

MargFleur13 bywaly Wigilie i sylwestry spedzone na kafe ale sila wyzsza Jednak wole spedzac z rodzina przy wspolnym stole niz z osobami,ktorych tak naprawde nie znam

Ty wiesz ile osób nie lubiących świąt jest na kafe? Na pewno dużo więcej niz Ci się wydaje. Jak Ty to sobie wyobrażasz? Gdzie znajdziesz taką salę? pomysł fajny ale nierealny

Gość MargFleur13
eee tam ;) Kilka osób już się zgłosiło. Chociaż rzeczywiście w większości są to single, którzy nie posiadają rodziny, albo rodzinka gdzieś w świecie.. Zawsze lepiej z kimś niż samemu.

Gość chyba cię pogięło
Otóż to, nie lubimy świąt - możemy tu na kafe wspólnie powyśmiewać się z bzdurnych komercyjnych kiczowatych obrzędów.

Gość malinowa śliwka
A co Was pogieło? Z tą wilgilią już dziś???????

Gość MargFleur13
No bo wrzesień, liście spadają.. Zaraz spadnie śnieg (przy takiej pogodzie to bardzo możliwe, brrr)... ;) Jest już 9 osób. Jeśli ktoś chce się przyłączyć - zapraszam :)

Gość brzydka i niesmiala
ja bym z chęcią, ale jestem brzydka i nieśmiała i wy będziecie sobie dobrze spędzać czas a ja będę siedzieć na boku.. to już wolę w swoim domu :(