Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona baaardzo

Do Kobiet !- Co mi może być ???

Polecane posty

Gość zmartwiona baaardzo

Witam ! Od kilku dni zauważyłam u siebie niepokojące objawy. Zaczęło się od tego, że po stosunku bardzo spuchłam w okolicach wejścia do pochwy i swędziało mnie, następnego dnia ta opuchlizna zesżła, ale dalej mnie swedziało. Po kilku dniach zauważyłam, że zmienił mi się śluz, jest taki jakby żółtawy, czasem mam wrażenie zielonkawy, z grudkami. Nigdy nic takiego mnie nie spotkało ! Zapisałam się na pojutrze do ginekologa, ale trochę się martwię, czy to nie jest coś poważnego . CO mi może dolegać, sądząc po objawach ?

Gość Ssak Leśny
grzyb

Gość goshgosh
a grzyb od razu:0 jakies zapalenie, uczulenie czy cos w tym stylu. przepisze ci pewnie crotlimazolum (bo to chyba najlepsze na takie problemy), to są globulki dopochwowe, na noc, przechodzi juz po jednym, dwoch razach ;) nie martw sie !

Gość zmartwionaaa bardzoo
Dziękuję za odpowiedzi ! Martwię się, bo zawsze było wszystko OK,nie wiem, jak mogłam to złapać teraz.... :/ Mam nadzieję, że wyleczę to szybko.

Gość taka jestem zakochana
clotrimazolum ma działanie przeciwgrzybiczne...

Gość tylko powiedz lekarzowi
żeby dał ci tabletki oprócz globulek, np Fluconazol dla siebie i twojego partnera, bo jak ty się wyleczysz a on nie, to on znowu cie zarazi. I póki co się nie bzykajcie

Gość tylko powiedz lekarzowi
* dla ciebie, oczywiscie

grzybica, konieczny jest antybiotyk - np. nystatyna. Napewno pomoże, ale trzeba to dobrze wyleczyć, bo może wrócić. :) Powodzenia

Gość grzybica ma zielony sluz
????????????