Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Eric Cartman

AAAAA!!!!!!!!!!!! JESTEM INDYGO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ktoś tu strzelił topic coś tam coś tam 'dzieci indygo'. Wklepałam to googlowi i odkryłam że jestem dzieckiem indygo!!!!!! Mam wszystkie objawy patrzcie: " * Przychodzą na świat z poczuciem królewskiej godności (i często zachowują się zgodnie z nią). * Mają poczucie "zasługiwania, aby tutaj być" i są zaskoczone, kiedy inni go nie podzielają. * Poczucie własnej wartości nie jest dla nich istotną kwestią. Często mówią swoim rodzicom, "kim są". * Mają problemy z uznaniem bezwarunkowej władzy (nieudzielającej wyjaśnień i niedającej możliwości wyboru). * Po prostu nie robią pewnych rzeczy; na przykład, czekanie w kolejce jest dla nich trudne. * Frustrują je systemy oparte na rytuałach i niewymagające twórczego myślenia. * Często dostrzegają lepsze sposoby robienia czegoś, zarówno w domu, jak i w szkole, co sprawia, że wydają się być "pogromcami systemów" (przeciwnymi każdemu systemowi). * Wydają się być nastawione antyspołecznie, o ile nie przebywają w towarzystwie podobnych do siebie. Jeśli w ich otoczeniu nie ma osób o poziomie świadomości podobnym do ich poziomu, często zwracają się do swojego wnętrza, czując się, jakby nie rozumiał ich żaden człowiek. Szkoła często jest dla nich niezwykle trudnym doświadczeniem społecznym. * Nie reagują na dyscyplinę opartą na wywoływaniu poczucia winy ("Poczekaj, niech tylko twój ojciec wróci do domu"). * Nie wstydzą się mówić o tym, czego potrzebują. " I co wy na to???? Gdzie się udać, co zrobić? To znaczy że mogę rządzić światem czy jak??????? Ide na w11, narazie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować