Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hrhrh^^^

PCOS A ZWOLNIENIE Z WF

Polecane posty

Gość Hrhrh^^^

Czy jest tutaj jakaś kobietka która choruje na PCOS, a na wfie nie ćwiczy, ma zwolnienie. Ja lubie wf, lubie ćwiczyć, ale komentarze mojej nauczycielki są ponad wszystko... Odbiera mi ochotę do ćwiczeń, dlatego chcę zwolnienie z wf. Jeżeli choruje na PCOS to lekarka gin-end da mi zwolnienie? Poza tym często bolą mnie jajniki, brzuch, itp. To nie jest tak że jestem leniwa, ponieważ dużo ćwiczę w domu (tutaj przynajmniej nie slysze niemilych komentarzy i cwicze tak jak umiem, a chyba umiem bo schudlam dosc duzo) PROSZE O ODPIS :)

Gość Hrhrh^^^
yyy

Gość JulaFasula
PCOS nie jest zadnym powodem do zwolnienia z w-f!. Co wiecej w zespole policystycznych jajnikow zalecane jest wrecz zwiekszenie aktywnosci fizycznej!

Gość propozycjaaaa
znajdź t. "Karta biegowa ucznia i szanujących się szkół" w necie pod linkiem: vademecum.zdrowia.prv.pl wydrukuj tę kartę, idź do naucz. WFu pokaż mu ją i poproś by Ci stawiał stopnie za realizację tej karty i odpowiedźi z pamięci z kserowanch tematów teoretycznch dot. zdrowego trybu życia( ksera kompletuj w skoroszycie, by mu je pokazać i by mógł z czego Cię pytać). Przy okazji zaproś go na www i poleć mu temat "graficzny obraz wyznaczników oceny szkolnej z wychowania fizycznego, może zrozumie i przejrzy na oczy. Powodzenia, odpisz jak poszło, adres na www

Gość propozycjaaaa
www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość propozycjaaaa
coś serwer nawala, bo link nie jest aktywny. Zatem skopiuj go i wklej na górny pasek.

Gość ile masz lat,
że już jesteś już kobietą, jak wskazuje poniższy cytat z Twojego posta? Myślę, że jesteś jeszcze dziewczynką/dziewczyną, w dodatku jeszcze "niewinną"/cnotliwą, ; a może zaprzeczysz? cyt. Hrhrh^^^ Czy jest tutaj jakaś kobietka która choruje na PCOS, a na wfie nie ćwiczy, ma zwolnienie.