Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shrekula

paznokcie żelowe- dlaczego żel odpada od paznokcia?

Polecane posty

Gość Shrekula

od jakiegoś czasu robie żel na naturalnej płytce ale tylko sobie. po raz drugi zdążyło mi się ze od jednego paznokcia żel odpadł w całości bez jakiego kolwiek uszkodzenia płytki. nie rozumiem dlaczego? co mogłam zrobić źle? proszę o pomoc.

Gość Shrekula
dodam że ozywam żelów Sun Flower, nie zalewam skórek, paznokcie odtłuszczam, opiłowuje, usuwam pyłek i napuszczam primerem kwasowym. (w takiej kolejności) czy coś robie źle? już sama nie wiem.

Gość czeska2221
po 1. zeli, po 2. skoro tak sie stalo tylko na jednym paznokciu to moze po prostu zapomnialas go np zmatowic?:]

też tak miałam zaczęło się od jednego a potem wszystkie poleciały. okazało się, że to uczulenie na żel, dobrze , że tylko takie bez opuchnięcia czy krost.

Gość 59874163239
Może Ci się podpowietrzył.

Nio moim zdaniem pewnie stało się to - o czym napisała moja przedmówczyni ;) Ja sama zrobiłam sobie manicure hybrydowy u stylistki i jest wszystko w porządku a lakiero-żel miałam nakładany jakieś dwa tygodnie temu :) Jeśli też chciałybyście znać namiary na ta stylistkę / salon (dodam, że w Krakowie) to piszcie na maila nike.19@interia.pl - mogę powiedzieć cos więcej o wrażeniach z tego manicure ;)

Gość stokrotko
chwascie - won z tymi reklamami

Gość Elinda
Żele nie są winne, ja nosiłam sun flower 1,5 roku i nigdy zaden mi w ten sposób nie odpadł

Gość gość
Hej. U mnie raczej przy hybrydach new nails tygodniami nic nie odpada, paznokcie wyglądają ładnie, niczego nie muszę poprawiać. Tak więc sądzę, że to przede wszystkim kwestia odpowiedniego podejścia do pielęgnacji paznokci.