Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknaaaaamariannaaa222222

codziennie wpieprzam wszystko co chce: kebab pizza

Polecane posty

codziennie jem ogromne sniadanie, obiad wszystko na co mam ochote, nie jem codziennie pizzy itd ale tylko ze wzgledu ze jest nie zdrowa ale moge i jem ja przynajmniej raz w tygodniu. teraz jem kebaba na kolacje - duza porcje. jestem b. szczupla. mam ladny tylek - nie chudy i bardzo duzy biust ale poza tym to nigdzie nie mam tluszczyku. ciagle piszecie o odchudzaniu a ja w ogole nie rozumiem dlaczego ja mam idealna figure, nie anorektyczna tylko bardzo sexowna i szczupla waze 55 kilo (5 kilo conajmniej na piersi hehe) a moge jesc wszystko - doslownie! radujcie sie ze mna

Gość Bez problemu...
No to super! Raduję się z Tobą :) Pokłon Twoim genom. Niech tak ci sprzyja to jedzenie przez kolejne długie lata.

Gość heidi lump
mam to samo, z tym ze ja nie lubie takiego badziewnego zarcia typu kebab lub pizza. a ile masz wzrostu

170 ;)

Gość mikołajkowa żona jego
też tak mam :) jestem fanką makaronu, jem go na różne sposoby, poza tym uwielbiam pizzę :) moja waga stoi w miejscu :)

Gość ale wiesz że to wszystko
odbije za ileś lat - kiedy zacznie zmieniać się przemiana materii (nie tylko ta "jelitowa" :-) ). Oczywiście nie życzę - ale pewne błędy młodości odbijają się w późniejszym wieku. I dlatego należy o siebie dbać zawsze.

co to za nowa moda na kafe żeby jakieś zakompleksione niunie wypisywały jakie to mają "udane" życie bo są: a)szczupłe b)piekne c)bogate d)w związku z bogatym/przystojnym facetem?? :O:O

Gość kebab też, oj niedobrze
kebaby robią z psów, a jak kipnie jakiś bezdomny, to z też wykorzystują....

eh mam to samo, tez wpierniczam pizze i inne smieciowe jedzenie a to dlatego ze nie chce mi sie zrobic konkretnego jedzenia jak przychodze z pracy to lepiej po drodze cos kupic gotowego niz robic cos dla jednej osoby, chociaz raz w tygodniu robie sobie jakies porzadne jedzonko :P kiedys to bym przytyla strasznie ale chyba wyroslam z tego bo waga stoi w miejscu chociaz sie dziwie na tyle chipsow i slodyczy ile wcinam codzinnie to powinnam byc zapasiona :D nigdy nie bylam szczupla ale jakos nie chce mi sie tak myslec o mojej wadze teraz

Gość hghloj;
pamiętajcie tylko że wasze ciało składa sie tylko i wylacznie z tego co jecie i pijecie, jak sie jest młodym top wszystko jest pięknie a potem.. wiec duzo zdrowia życze

Gość kiciaaaa556
mamy ten sam wzrost i wagę tzn teraz 54 ważę ale też jem co chcę, mnóstwo słodyczy, kebabów, pizzę (ale sama robię domu) wiem co jem :D staram się zdrowo odżywiać ale mam bardzo dobre trawienie i pewnie dlatego nie tyję ;)