Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lech free pije sobie o

co na śniadanie i kolację dla roczniaka , no co?

Polecane posty

Na sniadanie synek je dwie kanapki zawsze ...albo z pomidorem, albo ogorkiem.chudda szynka bez konserwantow , serem zoltym lub twarozkiem. A kolacja zawsze sinlac bo tylko ta kaszke lubi nic co zawiera mleko nie chce tzn mleka i kaszek mlecznych. Jogurty lubi...a obiady albo dostaje sloiczek albo po prostu to co my je...nie chcialoby mi sie rowniez gotowac osobno ,,,jak byl mlodszy tak ale teraz juz normalnie zajada. Sloiczki wtedy gdy niema obiadu w domu

a co do mleka nawet lekarz ci powie ze mozna je zastapic innymi produktami z nabialu. Sa jogurty, sa sery zolte, twarogi , mozna podac dziecku jogurt naturalny, kefir i tak tez robie no jasne dziecko mam zmusic do mleka a niech zwymiotuje byle wmusic...boze.. Ja od malego nie pije mleka tez i moj maz rowniez oboje nie cierpimy mleka i jakos nie chorujemy w ogole nigdy nie mialam niczego zlamanego zeby mam mocne i co? ale jem po prostu jogurty i inne postacie nabialu

Przed kaszą manną z mlekiem przestrzegają wszyscy od medycyny naturalnej!!! Mleko krowie nie jest zdrowe, ale np. sery, jogurty naturalne tak.

Gość gość
Nie dawajcie soli dzieciom! To najgorsze co moze byc zaraz po cukrze. Sol utrudnia wchlanianie wapnia do organizmu!

Gość gość
Jajeczko, zwłaszcza zółtko zawierające cenne DHA

Gość gość
Jak sie kupuje parówki w biedronce, gdzie zawartość mięsa wynosi mniej niż 50% to potem sie spinacie. A jak pójdziecie do rzeźnika i weźmiecie parówkę która ma 97% mięsa to od razu inaczej smakuje. Z resztą czesto nawet szynka nie ma 100% mięsa, przecież woda, sol itd tez muszą być.