Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RuteG

Fryzura ślubna wykonana przez fryzjerkę z salonu Shirley w Warszawie

Polecane posty

Gość RuteG

Hej, chciałam się z Wami podzielić opinią na temat umiejętności w wykonaniu ślubnej fryzury przez warszawskich fryzjerów. Miałam okazje doświadczyć próbnej fryzury u Pani Róży z salonu Shirley w warszawie - szczerze nie polecam, Pani jest już znudzona swoją pracą i nie potrafi nawiązać kontaktu z klientką nie mówiąc już o tym że na poradę nie macie co liczyć:( Wydałam sporo pieniędzy za marny efekt i zostałam zmuszona do dalszych poszukiwań dlatego tez piszę. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? Pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode w podobnej opresji:)

Gość eeeeeeeenergia--25lata
podnosze bo tez szuakm dobrej fryzjerki która mnie nie zawiedzie w dniu slubu. Kogo polecacie w Wawie???????

Gość kasjaaaaaa
Ja brałam ślub w Wielkanoc i miałam straszny problem ze znalezieniem fryzjerki i makijażystki na ten termin . Gdzieś na forum znalazłam pozytywne opinie o fryzjerce i najpierw przejrzałam jej prace na lejdisstudio.pl telefon był na stronie Prace naprawdę ładne ,ale i tak zawsze pozostaje niepewność czy będę zadowolona . i tu ....miłe zaskoczenie :) miła ,rzeczowa ,termin zaakceptowała,fryzurę wykonała perfekt ,na co dzień maluję się dosyć mocno ,więc ten makijaż wydał mi się za delikatny ale przekonała mnie i dobrze. Wszyscy byli zachwyceni że wyglądam tak promiennie i delikatnie. Polecam z czystym sumieniem

Gość gość
Ja tez polecam ,rzeczywiście byłam za namową forumkowiczki wyżej .Kobitka jest rzeczywiście dobra . Tylko ja mam na wizytówce dwa adresy lejdisstudio.pl i www.makeuphair24.pl ,a próbę robiłam na Żelaznej .

Gość gość
ja miałam wiele doświadczeń z warszawskimi fryzjerkami. wiele razy po wizycie wracałam do domu, myłam głowę i sama układałam włosy. po tych wszystkich doświadczeniach zawsze na jakieś ważniejsze okazje zaczęłam prosić fryzjerkę poprostu o zwykłe umycie włosów i ułożenie. Aż tu nagle trafił się ślub mojej siostry. Nie mogłam iść tak jak zwykle na codzień... Zaryzykowałam, bo już nie było czasu na poszukiwania i poprosiłam o bardzie wymyślną fryzurę. Poszłam do dosyć drogiego salonu już na wstępie dostałam info, że cena upięcia zaczyna się od 150zł, a może wynieść nawet 250zł... Poprosiłam o upięcie jakby delikatnego koczka na boku. Przyniosłam nawet zdjęcie. Fryzura nie była zbyt wymyślna. Pani fryzjerka przewidziała czas czesania do 40minut. Siedziała nade mną ponad godzinę i biedna dalej nie mogła mnie uczesać, w końcu coś się udało. Przyznam, że efekt nie był powalający, powiedziałabym, że średni, ale źle nie było. Ale na pewno nie warte swojego 150zł, które musiałam zapłacić... Dwa tygodnie później miałam wesele 40km pod Warszawą. Poszłam do zakładu fryzjerskiego, w którym obcina włosy mój narzeczony. Poprosiłam o standard, czyli mycie, suszenie i prostowanie. Pan fryzjerka zaproponowała coś bardziej wymyślnego, bo szłam na wesele. Na początku nie chciałam się w życiu zgodzić, ale w końcu zaryzykowałam. Dziewczyna pięknie upięła mi włosy. Każdy na weselu chwalił moją fryzurę i radził, żebym tak się uczesała na swój ślub. Dodam, że za upięcie zapłaciłam... 60zł... Tak więc albo pojadę się do niej czesać, albo sama ją ściągnę do Warszawy... W ten oto sposób znalazłam TĄ fryzjerkę :)

Gość gość
Ja bylam na probnej w salonie maniewski, tylko ze krakow. Zaplacilam 150 zl pieniadze wyrzucone w bloto.nawet sie nie chce denerwowac,ze dalam sie nabrac. Musze szukac dalej :( jesli znacie doswiadczonego fryzjera potrafiacego upiac wlosy to prosze o sugestie.

Gość efinkaaaa25
Ja rowniez mam swietnego fryzjera z Wwie, ktory farbuje mnie ma piekny blond i zawsze czesze tak jak chce. Slucha klientek i zna sie na tym co robi. Za swoja probna fryzure placilam u niego 60 zl a juz za slubnego koka 100. Jak ide na imprezy do znajomych to tez bral 60 zl co jest mega malo jak na Wwe. Za nic go nie zmienie:)

Gość gość
ja też go znam ,zawsze mnie goli na doli i fajną fryzurkę mi robi pod pachami

Gość gość
efinkaaaa25 wyslij mi kontakt do tego fryzjera nwiosenna@wp.pl

Gość gość
DZIEWCZYNY PO CO UPINAĆ WŁOSY?! zrobcie grube loki jakaś dekoracja i tyle! pomalujcie sie jak zazwyczaj tylko nieco strojnie (ale bez przesady) jestem facetem wiem co mówie moja siostra bratowa i wszystkie kuzynki na ślubach wyglądały...... jak nie te same osoby dziwaczne fryzury makijaże wogole nie pasujące do urody... na kazdym slubie to samo!!!!!!! :-l

Gość Majka332
Ja moge polecic fryzjerke w salonie Black Pearl w Krakowie naprzeciwko galerii krakowskiej :) zrobila mi swietna fryzure, no i salon jest bardzo elegancki :):)

Gość gość
efinkaaaa25 2013.09.30 Ja rowniez mam swietnego fryzjera z Wwie, ktory farbuje mnie ma piekny blond i zawsze czesze tak jak chce. Slucha klientek i zna sie na tym co robi. Za swoja probna fryzure placilam u niego 60 zl a juz za slubnego koka 100. Jak ide na imprezy do znajomych to tez bral 60 zl co jest mega malo jak na Wwe. Za nic go nie zmienie gość 2013.10.01 efinkaaaa25 wyslij mi kontakt do tego fryzjera nwiosenna@wp.pl Witam, czy ja też mogłabym prosić o wysłanie mi kontaktu do tego fryzjera? Z góry dziękuje. mw1212@onet.pl

Gość gość
ja korzystałam ze strony fryzuromania.pl fryzjer jest dostępny z dojazdem domu 7 dni w tygodniu, indywidualne podejście, fryzurkę ułożyła mi pod moje kształty twarzy tak żebym ładnie wyglądała, zamiast kopiować fryzury innych panien młodych :)

Gość adrianesek
Jeśli chodzi o Kraków to zdecydowanie Kaczmarzyk Hair Stylist. Świetny specjalista - dokładnie, fryzurę ślubną robił mi facet. Oczywiście najpierw test. Fryzura oryginalna, kilka dni później kiedy robiłam plener to w zasadzie wyglądałam dokładnie tak samo - wprowadzono moje uwagi - jestem bardzo zadowolona, to było miłe doświadczenie ;-)

Gość gość
najlepiej iść do sprawdzonego fryzjera i sprawdzonej wizażystki ja znalazłam namiar na Specjalistę wizerunku ślubnego w magazynie YOUR HAIR i nie zawiodłam się Kochane, straciłam 800 zł na pseudo fryzjerów i pseudo wizażystów,i niektórzy byli polecani na forach .Nie wiem kto te fora pisze . sorry, nie podam dokładnych namiarów ale strone jeśli dobrze pamiętam to makeuphair24 tylko nie pamiętam czy com czy pl

Cześć dziewczyny :) Biorę ślub w tym roku i potrzebowałam znaleźć fryzjerkę lub fryzjera, który sprosta moim skromnym i prostym wymaganiom, chodź jak się okazało takie są najtrudniejsze. Chciałam lekką, upiętą fryzurę bez tony lakieru na głowie i sztucznych loków. O dziwo żadna z moich koleżanek nie potrafiła z czystym sumieniem polecić mi nikogo (a nie było ich mało)Zawsze odpowiedz była "no wiesz...niby fajnie, ale to nie to, nie poleciła bym..." Tak więc postanowiłam wejść na forum i poszukać. Jak wiadomo nie była to najłatwiejsza decyzja w końcu są to tylko informacje nie znanych mi osób. No i natrafiłam na link www.makeuphair24.pl na tym forum i pozytywne opinie na temat Pani, która zajmuje się fryzurami i stylizacją. Postanowiłam zaryzykować. Zadzwoniłam. Już po paru słowach zamienionych z Panią Wiolą wiedziałam, że muszę tam iść i zobaczyć co mi wyczaruje na głowie :) Rozmowa telefoniczna była rzeczowa i sympatyczna. Po umówieniu się na wizytę pojechałam razem ze swoją świadkową na próbną fryzurę. Pokazałam kilka zdjęć, powiedziałam co lubię i się zaczęło. Rach ciach miałam zrobiona 1 fryzurę, która była taka jakiej oczekiwałam. I to nie było dokładnie to co pokazała, tylko z szerokiego wachlarza moich pomysłów Pani Wiola podobierała to co do mnie pasuję. Efekt był taki, że sama bym lepszej nie wymyśliła :) Oczywiście w trakcie czesania rozmawiałyśmy więc Pani poznała mnie, mój charakter i wszystko się ze sobą skomponowało :) Z czystym sumieniem mogę Wam ją polecić!!! Ja jestem zadowolona (moja świadkowa również ), szczególnie dlatego, że mogę jej zaufać. Dodatkowo czuje się to, że lubi swoją pracę i sprawia jej to przyjemność a to najważniejsze, bo z takiej mieszanki wychodzą naprawdę fajne rzeczy. A przy tym atmosfera przy pracy genialna :) Pozdrawiam :)

Gość cata123
Na Panią Marcelinę trafiłam z forum. Przeczytałam dobre opinie w internecie po mojej nieudanej próbnej fryzurze w innym salonie. Obiecałam sobie, że polecę każdej kobiecie w podbramkowej sytuacji, jakiej znalazłam się kiedyś ja. Jeśli ktoś z Warszawy poszukuję fryzjera ślubnego, który umie słuchać oraz posiada ogromne doświadczenie w fryzurach tak wyjątkowych, jak dzień swojego ślubu-polecam super fachowca. Moją fryzjerkę można wyszukać wpisując w google: Marcelina fryzjer Warszawa. Marzyłam o romantycznej i bardzo wdzięcznej fryzurze. Pani M doskonale zrozumiała moje potrzeby i do tego upięcie było mega wytrzymałe ( wstałam z nim na dzień poprawin dla rodziny). Polecam serdecznie!!

Gość gość
Z tej euforii weszłam aż podziękować za polecenie. Jestem po fryzurze próbnej u pani marceliny i jestem w 7 niebie. Odnalazłam fryzjera który umie słuchać ludzi i sięga w głąb ich marzeń. Mogę spać spokojnie, bo moje wyobrażenie o fryzurze slubnej się spełniło. Mam zaklepany termin.

Gość sylka33s
Największą ofertę usług związanych ze ślubem znajdziesz pod tym adresem slubi.pl. To portal, którego specjalnością są właśnie śluby i wesela a na jego stronach zamieszczane są ciekawe oferty przez fotografów czy zespoły muzyczne. Można tam nawet znaleźć ciekawe oferty sprzedaży sukien ślubnych, obrączek bądź bardzo oryginalnych zaproszeń.

Gość gość
Witam, czy mogę prosić o więcej szczegółów gdzie mogę znaleźć Panią Marcelinę? po wpisaniu tych haseł niestety wyskakuje mi dość dużo propozycji. będę bardzo wdzięczna

Gość zośka841
Cześć, ja wam mogę polecić ten salon http://www.studioessenza.pl/ . Moja fryzura ślubna była dopracowana w najmniejszych szczegółach i wytrzymała cały wieczór :)

Gość gość
Polecam Pana Grzegorza z Marea Studio przy ul. Bukowińska 24a! szczerze doradza i zna się na rzeczy. Nie namawia tylko konstruktywnie uzasadnia swoje zdanie. Polecam bo genialnie robi upięcia!