Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białkaaaaa23

nieogolona

Polecane posty

Gość białkaaaaa23

kilka dni temuspotkalam sie z choplakiem. troszke macalismy sie i te sprawy, niestety nie planowalam tego i na randke i poszlam na randke ..nieogolona, tzn nogi na piersiach tez mi rosna wloski..i on od tej pory on przestal sie odzywac..czy to moze miec jakis zwiazek z tym?

Gość taaaak!
kurcze, neidobrze... po prostu mógł stwierdzić, ze jesteś zaniedbana - gdzie wiadomo, ze na randkę idzie się odstrzeloną! :D

Gość białkaaaaa23
no tak, glupio wyszlo...ale byla taka pogoda i nie planowalam ze zauwazy ze mam wlosy tu i owdzie a niestety mam sporo wlosow jak nie gole...z drugiej strony bez sensu jak sie nie odzywa dlatego ze sie nie ogolilam...

Gość yanajajjajajaekeekjg
...bo chodzi o to, ze miejsce intymne to indywidualna sparwa, ale nogi?? kurde no jeszcze lato sie nei skończyło(nie zważając na pogodę) - więc po co mowa o zimie, skoro jesieni jeszcze ni ebyo? hahaha

Gość bialkaaa23
no jakiegos strasznego zaostu nie mialam..byla sytuyacja ze nie mialam w ten dzien golarki.no tak, zimy jeszcze nie ma ale pogoda taka ze mozna sobie pozwolic na niewydepilowane bikini..chyba jakby traktowal mnie powaznie to z takiego powodu by sie nie odzywal..

Gość superbitch
obawiam sie, ze to przekreslilo szanse na tę milosc...

Gość panna okioki
moze on sie nie odzywa z innego powodu niz niewydepilowane nogi..dla mnie to nonsens tymbardziej jesli wyszla taka sytuacja ze nie planowals ze bedzie cie dotykal.ja tez sie czesto nie gole w taka pogode jak dzis.facet jakis palant jak bierze pod uwage takie sprawy

Gość memento moriaaa
ty go olej a najlepiej napisz co slychac? moze zgubil twoj numer albo wyjechal gdzies

Gość memento moriaaa
swoja droga jak nie golilas nog tzn ze nie mialas w planach rozbieranej randki, a to dobrze o tobie swiadczy ze nie lecisz do lozka o tak ooo

Gość nbnb
trzeba bylo glupia, nie macac sie z nim a teraz masz :D pewnie pomyslal "na poczatku kobiety zawsze sie staraja dbac o siebie, skoro ona teraz jest nieogolona to co bedzie potem?? ZWIEWAM!!" i mial racje :classic_cool:

Gość ej laska
jesli on cie zostawi z tego powodu to wg mnie jest to powód do radości - bo z takim pustakiem i debilem nie ma co się dłużej zadawać :-o

Gość nbnb
ciekawe co wy byscie powiedzialy jakbyscie na randce odkryly np , nieumyty, smierdzacy penis- pewnie by bylo od razu "zapomniej o brudasie" "co za fleja, nie zadawaj sie z nim" etc a tu debil i pustak? dobrze koles zrobil, sorry ale jak sie widzi ze nowo poznana osoba jest zaniedbana to naturalnym jest ze nie chce sie z nia utrzymywac wiecej kontaktow, chyba ze lubi sie flejtuchow na drugi raz albo laska sie ogoli na randke albo nie pozwoli macac jak jest nieogolona

Gość Chalenka :)
A ja wiem gdzie jest Białka :D

Gość masz paskudną cipę

znowu wróżka. tak apropo trzeba bylo sie do wyjścia przygotować albo nie pozwalać na mizianki. nie wyszłą byś na taką łatwą :D