Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

potrzebuje pomysłu

Polecane posty

Gość Cougargirl21

Witam. Pytanko do wszystkich dziewczyn (zdanie panów tez mile widziane Co kupic chłopakowi na dzien chłopaka? Brak mi pomysłu, moze Wy cos podpowiecie? Luby ma 22 lata. Szukałam w necie i trafilam na mnóstwo jakis koszulek, breloczków ect. tylko nie wiem czy to nie jest juz zbyt dziecinne... Jakie wy robiłyscie prezenty swoim panom?

Gość dobre ciasto mu upiecz

Gość facet12345
błagam nie dawaj mu breloczka..

Gość Cougargirl21
ciasto mu pieke bez okazji takze to nie bedzie zadne zaskocznie z tym breloczkiem to tez wydaje mi sie jakies tandetne-rodem z liceum... a kufel do piwa z grawerka- cos osobistego. dobry pomysł?

Gość facet12345
jeśli chcesz wyhodować alkoholika..

Gość facet12345
dokładnie dostałem kiedyś komplet 7 zapachowych świeczek tak długo o nich pamiętałem....

Gość aquariuss
Ja dostałem kiedyś samochód sterowany, miałem wtedy 20 lat. Cieszyłem się jak małe dziecko :)

Gość pomysły pomysły
coś do samochodu albo jakieś narzędzie komplet wierteł Boscha np ;) albo zestaw ścisków albo album na Wasze slitaśne fotki albo go spytaj

Gość pomysły pomysły
no no, sterowany samochód albo duuuuuży zestaw klocków, takich normalnych, marzę o tym ale staremu koniowi nikt takich nie da :(

Gość Cougargirl21
on marzy zeby w przyszłym roku kupic sobie samochód- supre. nie wiem czy dobrze pamietam. moze znajde jakis napedzany samochodzik podobny do tego to by sie chłopak pobawił bez przesady z tymi swieczkami zapachowymi- to babski prezent i w dodatku babciny gniot :P

kup mu kolejkę elektryczną PIKO tylko oryginalną :) nie znam faceta którego by to nie ucieszyło ...

bez przesady z tymi swieczkami zapachowymi-" śmiejesz sie :) pełno kobiet ma takie pomysły w głowie myśląc że to co im sie podoba , spodoba sie ich facetom. Swieczki zapachowe, jakieś ramki,doniczki,maskotki itp niestety tak jest

Gość pomysły pomysły
ja dostaje ubrania tak naprawdę potrzebuję 2/3 tego co mam w tej chwili, może nawet mniej a dostaje ciągle nowe moja kobieta nie może pojąć że nowa koszula albo spodnie wogóle mnie nie kręcą

Gość Cougargirl21
przykro mi ze trafiałes na takie kobiety. swieczki i takie duperele to raczej prezent dla kolezanki a nie dla faceta. to musi byc cos czysto meskiego, w koncu takie swieto. rozbrajaja mnie tez jakies poduszeczki w erduszka i kwiatuszki. znalazłam na allegro pod hasłem prezent na dzien chłopaka-bleee to tak jak ja miałabym dostac zestaw srubokretów albo wiertarke :/

Gość facet12345
albo coś śmiesznego statuetkę są różne głupie rzeczy które na pewno go ucieszą bardziej niż (w/w) ramka np głupi pet rock z allegro tani dziwaczny ale nie jest zgubiona skarpetka z serduszkiem na dnie szuflady twojego faceta.

przykro mi ze trafiałes na takie kobiety. swieczki i takie d**erele to raczej prezent dla kolezanki a nie dla faceta" ale gdzie wyczytałaś że ja takie coś dostaję? piszę o ogólnym procederze wśród kobiet ... zwłaszcza młodych kobiet:D

Gość facet12345
ja dostałem świeczki i to nie jeden raz...

i absolutnie zadnych swieczek! chyba ze sama je przy nim utoczysz na swych udach niczym kubanka cygaro

Gość Cougargirl21
no ktos tu napisał ze dostał swieczki zapachowe... konkluzja sama sie nasuwa

Gość facet12345
błagam świeczka to tak jak bym dostał słomki z Ikei albo serwetki :(

Gość facet12345
ciężko było wymuszać uśmiech i zadowolenie jeśli o to chodzi

Gość Cougargirl21
dokładnie! czyli albo cos smiesznego albo jakies narzedzia do majsterkowania...

Gość facet12345
albo obwiąż się czerwona wstęgą.. tylko nie kupuj jadalnej bielizny bo się klei jak guma do żucia:)

Gość Cougargirl21
no dobra a moze cos bardziej goracego? jakies kart do gry erotycznej albo kosci z pozycjami albo kamasutra z jakas odlotowa dedykacja? chociaz to chyba bardziej pomysł na walentynki...

"dokładnie! czyli albo cos smiesznego albo jakies narzedzia do majsterkowania..." - wyrafinowane podsumowanie meskiej osobowosci - albo grzebie przy srubkach albo ugniata pluszowe piszczace cyce ;)