przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 tylko kobiety nie golą cipek:O a czasem nawet nóg:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 7, 2010 proponuje przenieś sie do miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 dobrze umówisz się ze mną? ładna jesteś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 7, 2010 za przystojny dla mnie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 poważnie pytam.Jesteś moim ideałem wartym mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stul pysk pomarańczo ! Napisano Wrzesień 7, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 7, 2010 z charakteru ?? ideały nie istnieją :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna z miasta, warszawy Napisano Wrzesień 7, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach